Sneakerz #04 De Rechter

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 27 november is het weer tijd voor de 4e Sneakerz party in De Rechter in Eindhoven. Organisatoren DJ Erick E en DJ Fedde le Grand hebben ook voor deze editie een gevarieerde line-up samengesteld waar ook aanstormed talent een podium krijgt.


Grote zaal : House Warmin
In de Grote zaal zal Bram Vank (www.bramvank.com) openen. Bram startte zijn draaicarriere in 93 en niet lang daarna produceerde hij succesvolle platen onder de alter egos Groove Doctor, Max Dione en Funkstar Criminal.

Living house legend Erick E (www.ericke.com) , staat zeker garant voor een eigenteids lekker stuk realhousemusic. Zijn release Midnight Magic staat inmiddels hoog in diverse hitlijsten. Nieuwe producties zijn inmiddels in exclusieve roulatie op white label.

Afsluiter, Sneakerz resident Fedde le Grand (www.feddelegrand.com) krijgt inmiddels de erkenning die hij als DJ/ Producer zeer zeker verdiend. DJ Roog compileerde hem inmiddels op 2 albums en noemde hem in het afgelopen nummer van de Nieuwe Revu d aanstormende Nederlandse houseproducer van het moment. Zijn twee pas gereleaste tracks (Electroinc EP , The Vibe / Las Vegas) staan inmiddels hoog genoteerd in de Mega Dance Top 30 en verwacht wordt dat zij op zeer korte termijn in de top 10 terecht zullen komen.

De uit London afkomstige MC Gee zal de vocale ondersteuning voor zijn rekening nemen.

Rechtzaal : Latin Lounge
DJ/Producer Gregor Salto (www.gregorsalto.com) gooit momenteel hoge ogen met zijn producties die hij samen maakt met de house legende uit Madrid, Dr. Kucho! Ook Gregor wordt getip door DJ Roog als volgende internationale Nederlandse House jock. Bacardi Bat Beats heeft Gregor Salto ook ontdekt en maakte hem resident van dit succesvolle concept. In de Rechtzaal zal Gregor een optreden verzorgen met een uitmuntende percussionist.

D-Rasheed, dj en organisator van de sucesvolle Salsa Lounge feesten kan met recht worden gezien als d Latin expert van de Lage Landen. Hij is vaak te beluisteren in Hotel Arena, Panama, Club More, Las Palmas en vele andere feesten voor latin lovers.

Cafe : Urban Eclectics
Evenals op zijn residenties in andere steden (Amsterdam : Loveboat 2.0 & Sneakerz , Den Haag One Four) wordt Billy the Klit (www.billytheklit.tk) sinds de start van Sneakerz in Eindhoven omarmd door voornamelijk het vrouwelijke publiek. De sublieme mix van Urban, Eclectische muziek en dance classix wordt keer op keer enthousiast ontvangen. Ook ditmaal is het Caf van De Rechter natuurlijk het domein van de Haagse Billy the Klit.

Uiteraard draagt de Sneakerz crew weer zorg voor leuke decoratie! Kom je voor 00.00 uur betaal je slechts 8 euro aan de deur, na twaalven 12 euro.


NEWSFLAH! : Sneakerz goes Panama!
Vanaf zaterdag 11 december zal Sneakerz ook een maandelijkse avond in de Amsterdamse hotspot Club Panama gaan verzorgen, meer over deze en andere Sneakerz zaken vind je op de website: www.sneakerz.nl

Concept : Sneakerz Eindhoven
Datum : Zaterdag 27 november 2004
Tijd : 22.00 04.00
Locatie : De Rechter
Stratumseind 32
Eindhoven
Line up : Ericke , Fedde Le Grand, Bram Vank, MC Gee
Gregor Salto , D-Rasheed
Billy the Klit
Entree : 8 euro (voor 00.00 uur)
12 euro (na 00.00 uur)
Website : www.sneakerz.nl
Info : info@sneakerz.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws