No More Escape

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na bijna 10 jaar komt er een einde aan de clubavonden van Chemistry in Escape. Maar geen einde zonder een goed afscheid, daarom wordt er op zaterdag 11 december een groot afscheidsfeest georganiseerd onder de naam 'No More Escape', een knipoog naar de feesten die 9 jaar geleden onder de naam 'No Escape' aanvingen .

Chemistry oprichters en organisatoren van het eerste uur Eelko Anceaux en Marcel Bakker (dj Marcello) willen nog een keer uitpakken met een feest waar over 10 jaar nog over gesproken zal worden. Naast de vaste (huidige) resident dj's van Chemistry zal een waar defil van bekende Chemistry gezichten aan het publiek voorbij trekken. Het feest op 11 december aanstaande zal een hoog nostalgisch karakter hebben met vele Chemistry knallers en anthems waar een hele generatie mee groot is geworden.

Met het einde van de Chemistry avonden in Escape zal de naam Chemistry niet verloren gaan. Het bedrijf Chemistry zal verder gaan met het organiseren van feesten en clubavonden. RUSH blijft een van haar belangrijkste paradepaardjes; op donderdagen in Amsterdam (nog tot 30 december in Escape; daarna in Marcanti Kingdom), n keer per maand in Off_Corso Rotterdam en straks ook in Den Haag en Eindhoven. In samenwerking met Heineken gaat Chemistry op tournee in Nederland onder de naam Full House. Chemistry blijft internationaal actief in Parijs, Barcelona en op aanvraag. Ook staan er nieuwe avonden (concepten) in de planning voor de vrijdagen en zaterdagen in Marcanti Kingdom waar ook een nieuwe zaal (warehouse) geopend zal gaan worden voor nieuwe activiteiten.

No More Escape - The Escape Farewell party
Artiesten: Marcello en vele anderen.
Plaats: Escape, Rembrandtplein 11, Amsterdam
Datum: zaterdag 11 december 2004
Tijd: 23.00 tot 05.00 uur
Prijs: 14,00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws