Only-techno on tour

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 27 november zal het dan eindelijk zover zijn en zal een van de beste harde techno helden die we kennen ons land aan doen. Dan hebben we het natuurlijk over dj Amok. In de net vernieuwde locatie de tijd(time-out) zal hij jammer genoeg de laatste dj zijn die er zal draaien. Dit in verband met een aangepast beleid van de gemeente Nieuwegein.

Line-up:
Amok
Deze dj is een van de snelst rijzende namen van de afgelopen jaren, met zn 22jaar is hij nu al een gerenommeerde naam. Deze Duitse techno held staat bekend om zn keiharde rauwe techno sounds. Zo heeft hij 13 november de eer om I love techno af te sluiten en stond hij eerder ook al op Awakenings de laatste platen te draaien. Naar eigen zeggen zal hij echt alles uit de kast halen om de Time-out voor eens en altijd te laten zwijgen
Kne'deep, Abstract, Artillery

Stephan & Vincent de Wit
Deze twee techno broeders hebben naast hun bloedverwantschap tevens ook de gelijkenis dat ze allebei enorme technoliefhebbers zijn.
Met goede gigs achter hun naam zoals Teqnology en Awakenings festival gaan deze broertjes geheid zorgen voor een portie vette techno. Ook op het producers vlak doen ze het heel aardig menig plaat van ze wordt geremixed door djs als Rush, Glenn Wilson en Secret Cinema.

Oliver Kucera live
Deze 22jarige Tsjechische producer was al vanaf zijn 6jaar geboeid door de muziek.
En het leeft dan ook echt letterlijk in hem. Na een geweldige semi-live set op de afgelopen Awakenings heeft Only-techno de eer om een knallende live set van dit grote talent te laten horen.

Pinxt
De avond wordt geopend door Only-techno resident Pinxt. Die het laatste jaar een enorme groei laat zien. Met zijn dubbele residentie op Only-techno en tevens Sub-culture mag hij toch echt wel zeggen dat hij zijn sporen heeft verdiend.

De avond wordt mondeling begeleidt door de kleine mc Nonstoprob.

Kaarten kosten 10,5eur in vvk en 13,5 eur aan de deur. Hiervan wordt 0,5 gedoneerd aan dance4life.

Dance4life:
Op dezelfde avond is de eerste editie van [Dance4Life. Dan zullen 20.000 scholieren in het Gelredome stadion in Arnhem en vele duizenden jongeren in Kaapstad (Zuid-Afrika) precies tegelijkertijd, vijf uur lang, in het wit gekleed, non stop 'dansen voor leven'. Ook jongeren in Indonesi dansen mee. In de jaren daarna zullen steeds meer landen aanhaken bij Dance4Life. Op Only-techno zal daarom de mogelijkheid zijn om hieraan bij te dragen

Voor meer informatie check www.only-techno.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws