1-Jarig bestaan Royal Suite

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 13 november is het 1 groot feest aan de voet van de Erasmusbrug. Met nadruk op 1, want Royal Suite viert haar 1-jarig bestaan. Het spreekt voor zich dat hiervoor wederom de unieke locatie Prachtig gereserveerd is. Dat er flink uitgepakt wordt is 1 ding waar je niet omheen kunt. Top dj en producer Ian Carey (Soul Providers, USA) belooft met resident djs Ricky Rivaro en Marc MacRowland er een waar spektakel van te maken. Begeleid door de zwoele vocalen van niemand minder dan Jessie K zullen zij het publiek ongetwijfeld meenemen naar euforische hoogte. Onder genot van een heerlijk drankje en hapje zullen de sfeervolle decoratie, opzwepende acts en visuele beelden menigeen versteld doen staan.

Kaarten voor het 1-jarig bestaan van Royal Suite zijn landelijk verkrijgbaar via Ticketservice (0900-300 1250) en de bekende voorverkoopadressen. Voorverkoop in Rotterdam is ook mogelijk bij Outfitz, Velvet en Prachtig. V.I.P.-plaatsen kunnen alleen gereserveerd worden via de website.

Voor toegang tot Royal Suite is de minimumleeftijd 21 jaar en is gepaste uitgaanskleding vereist. Prachtig is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is een parkeergarage vlak naast de locatie.

Meer informatie over dit feest aan de Maas is te vinden op www.royalsuite.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws