Ken Ishii in Motion met oud en nieuw

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 31 december organiseert Motion een uniek nieuwjaarsfeest. Voor dit evenement pakt Motion extra feestelijk uit, waarvan nu alvast een klein tipje van de sluier wordt opgelicht.

Als crime scene is gekozen voor de industrile underground locatie De Muziekfabriek. Velen kennen deze speciale locatie van eerdere Motion edities. De oude fabriek is in de volksmond ook bekend als De Melkfabriek of als lasergamehall The Force. Dat deze locatie in Amsterdam Oost met zijn opvallende in- en exterieur prima past bij Motion staat buiten kijf. Maar het is bovendien ook een van de laatste keren dat hier een feest gegeven mag worden. Aanleiding genoeg om eens flink uit te pakken.

Dit doet Motion onder andere door een uitgesproken top line-up neer te zetten, die de komende weken in zijn geheel bekend gemaakt zal worden. En naam geven we alvast prijs: Ken Ishii. Deze Japanse technokoning wist op 30 september 2004 in de Pacha op Ibiza de prestigieuze internationale DJ Award in de wacht te slepen. De genomineerden in de categorie techno waren: Jeff Mills, Carl Cox, Sven Vth, Timo Maas en Ken Ishii. Speciaal voor oud en nieuw haalt Motion de winnaar naar Nederland!

Meer informatie volgt binnenkort op onder meer de website: www.club-motion.nl. Check de site dus regelmatig voor het laatste nieuws.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws