Eclectic Method in Nighttown

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Twee of meer nummers door elkaar heen draaien is natuurlijk niets nieuws. Twee nummers constant door elkaar draaien was de volgende stap, maar ook dit is niet meer vreemd. Twee jongens zetten de derde stap. Niet alleen de nummers door elkaar gemixt, maar ook de videobeelden. Wat krijg je dan? Een unieke combinatie genaamd Eclectic Method!

Nooit wat te zien bij dj-sets? Let dan op bij Eclectic Method. Hun mash up bootlegmixes beperken zich niet alleen tot de oorschelpen, maar maken ook de ogen blij: liedjes en hun clips gaan synchroon in de blender. Inderdaad, zoals bij MTV Mash, maar dan live gemixt. Britney met N.W.A, Missy Elliott met Blur en Deee-Lite, Nirvana met Eminem en The Wizard Of Oz. Je zou haast vergeten te dansen!

Over de eerste show die Eclectic Method in Nighttown gaf op 7 oktober schreven zij op hun website: So we've been to Nighttown in Rotterdam for the first our monthly shows there, was great fun. Donderdag 4 november dus de tweede editie en er volgen er nog meer!

Eerst een voorproefje? Dat kan! Elke zaterdag op is het op MTV tijd voor MTV Mash. Vanaf 22.30 uur kun je op je tv zien wat op 4 november staat te gebeuren! Vergeet vooral niet dat Eclectic Method in Nighttown de beelden en geluid live mixt!

DO 04.11 Eclectic Method
Zaal open 24.00 uur
EUR 7,50
Voorverkoop bij HBO Cultuurbureau, Restaurant LOS, Chill Out, Ticket Service

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws