Sound Architecture Taksi Bordell tour @ Poema

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een zeer succesvolle eerste editie zal Sound Architecture op 30 oktober 2004 voor de tweede keer een avond hosten in Poema, Utrecht. Een zeer gevarieerde line-up zal ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Andre Galluzzi (D), Paul Brtschitsch (D) voor hun Bordell tour, Joachim en Warren Fellow als Sound Architecture residents en Shawn Rudiman (US) als extra live act. Het spits wordt afgebeten door Warren Fellow. Warren Fellow, oftewel Larry, was op de eerste editie de special guest waarbij hij de mensen tot vroeg in de ochtend liet dansen op zijn meeslepende muziek. Tevens is Larry de eigenaar van het label Smoke Records waar hijzelf onlangs de track Rushing to the middle of it op uitgebracht heeft.

Daarna is het de beurt aan Andre Galluzzi, die met zijn aparte manier van draaien en vrolijke verschijning een hechte groep fans heeft verworven in Nederland. In Duitsland inmiddels mateloos populair door zijn avonden in de legendarische Ostgut in Berlijn. Door sommige wordt hij ook wel gezien als de nieuwe Sven Vth.

Paul Brtschitsch zal een live-set doen naar aanleiding van de Taksi Bordell album tour. Samen met Andre Galluzzi is hij sinds 1996 verantwoordelijk voor de releases van hun tracks met de typische Taksi sound. Hits als Schneesturm en hun vorige album Rundfahrt kenmerkten zich door de meestal wat duistere techno kant. Het nieuwe album Bordell daar aan tegen blinkt uit door de veelzijdigheid. Vreemd, vet, vrolijk, melodieus alles komt aan bod.

Over variatie/veelzijdigheid gesproken, geen n live-set van Shawn Rudiman is hetzelfde. Zijn sets bestaan uit pure improvisatie en variren continue in tempo en muziek richting. Shawn (7th City, Technoir Audio) staat bekend om zijn passie voor oude synths, drum-machines en alles waar maar een warme techno sound inzit. Binnenkort komt er ook nieuw materiaal uit op Sound Architecture Records.Resident Joachim zal de brug vormen tussen de twee live acts van vanavond.

Meer info: [ur]www.poemaproductions.com[/url] & www.soundarchitecture.nl
POEMA
Drieharingstraat 22
3511BJ Utrecht
PAUL BRTSCHITSCH -live- [Taksi] DE
ANDRE GALUZZI [ Taksi, cocoon] DE
SHAWN RUDIMAN -live- [Technoir, 7th city] US
JOACHIM [Sound Architecture] NL
WARREN FELLOW [Smoke Records] NL

Openingstijden: 23:00 - 07:00uur

Entree: 10 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws