Convertible gaat glamour-punk

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 20 november organiseert ID&T in de Passengers Terminal te Amsterdan Convertible. Het is speciaal, sfeervol, spannend, exclusief en was vorig jaar een fantastisch feest, geheel in de Oosterse sfeer. Dit jaar krijgt CONVERTIBLE weer een hele andere uitstraling. Glamour en punk voeren op zaterdag 20 november de boventoon in de Amsterdamse Passenger Terminal.

Convertible blijft ook dit jaar een intiem feest. Er is dan wel ruimte voor 3000 bezoekers, maar omdat die allemaal komen voor de unieke sfeer, intimiteit en hun voorliefde voor heerlijke groovy club- en house en daarom houdt Convertible haar kleinschalige sfeer.



Iedereen is welkom, maar...

Iedereen is welkom op Convertible, maar opgaan in de glamour punk stijl (qua kleding en uitstraling), is een must voor deze party. Op 20 november wordt van het aanwezige publiek dan ook verwacht om in een bijpassende outfit te verschijnen.

Uitgaan is voor veel mensen een uitlaatklep, even de dagelijkse dingen laten voor wat ze zijn. Rust vinden, zoeken naar de juiste balans in jezelf. Wat betreft de dresscode: Laat alles aan je eigen creativiteit, fantasie en gevoel over.
Behalve een fantastisch decor heeft Convertible ook muzikaal veel te bieden. Brian S. maakte eerder dit jaar al indruk op Sensation white en gaat dat op 20 november ook doen. Bloomingdale resident Ricky Rivaro is ook aanwezig in de Passenger Terminal en als klap op de vuurpijl presenteert Convertible met trots: The Audio Bullys. Het Britse duo draait tijdens Convertible hun laatste DJ set van het jaar.

Wie Convertible maximaal wil beleven kan een viptafel reserveren. Tafels boven op het panorama dek kosten 1750 euro en beneden 1500 euro. Reserveren kan via: convertible@id-t.com.

Algemene Informatie

Datum : 20 November
Locatie : Passenger Terminal Amsterdam
Tijden : Deuren open om 22:00 uur. tot 6.00 uur.
Tickets : 42.50- euro (excl. servicekosten)
verkrijgbaar vanaf woensdag 15 september
Dresscode : Glamour punk
Meer info : www.id-t.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws