Sound Architecture Sessions S.O.S. (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 29 oktober zal Shawn Rudiman voor het eerst in zijn loopbaan optreden in Nederland. Dit zal gebeuren tijdens de S.O.S avond van Sound Architecture wat een onderdeel is van de Sessions vrijdagavonden in de Basement van Nighttown. Ondanks zijn leeftijd wordt Shawn gezien als het talent uit de States en krijgt hij support van mensen als Derrick May en Anthony Shake Shakir die hem one of the best live p.a.s ive ever seen vindt. Naast zijn releases op Technoir en 7th City zijn er binnenkort ook tracks te verwachten op Sound Architecture Records, dus houdt de platenzaken in de gaten.

De naam Joris Voorn is inmiddels over de hele wereld bekend, en hij mag gerust de nieuwe Nederlandse ambassadeur genoemd worden voor de jongere generatie techno artiesten. Geheel terecht heeft hij dan ook de Dutch DJ Award 2004 gewonnen voor beste talent. Zijn tracks op SINO, Sound Architecture Records en Wolfskuil gaan als warme broodjes over de toonbank in de platenzaken. Vanavond zal hij weer sinds lange tijd zijn live-set voor een select gezelschap doen in de Basement waarin veel van zijn deze maand te verschijnen album Future History te horen zal zijn.

Ook Estroe is al geruime tijd bezig met produceren en binnenkort staat het resultaat daarvan in de schappen. Haar eerste track zal dan uitgebracht worden op het label lessismorerecordings. Ook als deejay doet ze het goed want de week na deze avond staat ze in de U-Bar van de legendarische U60311 in Frankfurt.

Het team van Reach Visuals zal weer voor de nodige beelden zorgen. Ook zij zijn goed aan de weg aan het timmeren en staan steeds vaker op diverse locaties in Nederland. Een bijzonder voorbeeld hiervan zijn de Sex and the City Farewell parties die in zeven verschillende clubs door heel Nederland gehouden worden in oktober en november.

Phono geeft kaarten weg. Surf snel naar Give Aways!

Sound Architecture Sessions S.O.S.
29 oktober 2004
Nighttown Basement, Westkruiskade 26-28, Rotterdam

Line up: Shawn Rudiman live, Joris Voorn live, Estroe, Reach Visuals
Tijd: 23:00 05:00
Tickets: EUR 10,- aan de deur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws