Planet Freestyle 3

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Planet Plastic Recordstore en Concept Bookings hebben de handen ineengeslagen om het Planet Freestyle concept verder uit te werken. Het freestyle concept voorziet in het plaatsen van enkele minder bekende djs naast enkele grote namen djs. Hierdoor wordt talent dat nog kans heeft heeft gehad door te breken, de mogelijkheid gegeven hun draaikunsten te laten horen voor een groot publiek.
De derde editie van dit feest zal op 19 november de grote zaal van P60 te Amstelveen doen schudden op zijn grondvesten door de high quality sounds van Jan Liefhebber, Floornoiz, Fausto, Rossi en Kokki. De line-up van kleine zaal van P60 zal worden ingevuld door winnaars van enkele dj contesten (waaronder Planet Plastic DJ contest) en enkele namen van de early underground parties: Menace, Gaby, Ener-G, Patrick S. en Me's. Ook zij staan garant voor een lekkere dosis dance!

Het freestyle concept laat de dj's vrij om hun ding te doen waar ze het beste in zijn: je kunt dus heel veel lekkere sets verwachten! Door het erg goede geluidssysteem, verlichting, vriendelijke prijzen en makkelijke bereikbaarheid van P60 is weer voor die lokatie gekozen! Kledingvoorschriften hebben we niet, come as you are maar een goed humeur en een stevige dosis dance-energy zijn erg belangrijk..... tonight's dj's will 'rock and roll your senses' met hun favorite tracks! Enjoy!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws