Dancescene steunt Van Trojen massaal!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 7 november loopt Van Trojen de beruchte marathon. Al maanden is hij aan het trainen om de 42 kilometer met goed resultaat af te leggen. En met een reden! Want hij laat zich sponsoren ten bate van de KWF Kankerbestrijding. De opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van leukemie. Van Trojen verloor een goede vriend aan de ziekte en is daardoor extra gemotiveerd zoveel mogelijk geld te kunnen overhandigen aan het Koningin Wilhelmina Fonds voor Kankerbestrijding, twee weken later in Cineac in Amsterdam.

Veel bekenden uit de internationale dancescene steunen zijn actie door hem te sponsoren. Paul Oakenfold, Sander kleinenberg, Timo Maas en Tiesto zijn slechts enkele namen van de lange lijst.

Inmiddels heeft Van Trojen zon 30.000 euro aan sponsorgeld weten binnen te halen, maar dat is nog niet genoeg! Ook jij kunt een donatie maken.

Steun Koen en maak een donatie over naar gironummer 12817 o.v.v. marathon Koen van Trojen T.n.v. KWF Kankerbestrijding te Amsterdam.

Check voor meer info en de sponsoren www.koen.tv

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws