In My House @ Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

There is oooooonly house music! Komende zaterdag is het weer zover, de tweede editie van In My House is een feit. DJ Marc MacRowland (resident DJ Royal Suite) nodigt wederom een opkomend talent, een ervaren dj en een gevestigde naam in de housescene uit. Ditmaal zijn dat Dansa, DJuice le Sweet en Quinten de Rozario.

DANSA is een uit Breda afkomstige DJ. Daar waar de sound van Blackhole en Tiesto de klok slaat, is het nu tijd dat Dansa de boventoon gaat voeren met zijn Zuid-Amerikaanse trommels en zwoele vocalen. Met regelmatige boekingen in La Rocca heeft hij onze Zuiderburen reeds overtuigd van zijn kwaliteiten. Nu is Rotterdam aan de beurt.



DJUICE LE SWEET heeft al meerder residenties afgedwongen. In Now&Wow en Club Sillys heeft hij menig dansliefhebber compleet uit zijn dak doen gaan. Momenteel timmert hij flink aan de weg. Dit zal hem binnenkort zeker naar het buitenland leiden.

QUINTEN DE ROZARIO beschikt over een imposante DJ carriere. De dag voor In My House sluit hij zelfs zijn tour in Thailand af. Ook hier wacht hem een tal van interessante boekingen, waaronder Hed Kendi, maar eerst vertoont hij zijn kunsten tijdens In My House en zal hij de avond in stijl afsluiten.

De DJs worden bijgestaan door VJ Team Rez n Tez en MC Feel. Reden genoeg om op zaterdag 23 oktober je huis te verlaten om In My House aanwezig te zijn.

Naam: IN MY HOUSE
Datum: 23-10-2004
Locatie: Off_Corso, Rotterdam
Line-up: Dansa, DJuice le Sweet, Marc MacRowland, Quinten de Rozario
Entree: 12,-
Tijd: 23.00 05.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws