Eerste Rush in Marcanti

Partyscene Redactie | 18 oktober 2004
headlines


De geruchten deden al langer de ronde in het Amsterdamse nachtleven: Chemistry, de organisatie achter Rush, zou na jaren haar vaste locatie Escape aan het Rembrandtplein verlaten en op zoek zijn naar een nieuwe plek om haar events voort te zetten. Afgelopen vrijdag werden tijdens een persbijeenkomst de nieuwe plannen uiteen gezet en kwam er een einde aan alle speculaties: Chemistry verhuist haar feesten naar Marcanti Kingdom.

Tijdens het Amsterdam Dance Event deze week zal voor de eerste keer Rush plaatsvinden op de nieuwe locatie. Tijdens het Amsterdam Dance Event

De verhuizing gaat gefaseerd. Zo vinden er tot aan het eind van dit jaar nog feesten plaats in de Escape, zij het in een andere vorm. De zaterdagprogrammering blijft ongewijzigd, op donderdag komt het nieuwe concept ID (introducing Dj’s), waarbij Dj Jurgen elke week een opkomend dj-talent naast zich in de dj-booth verwelkomt. In de tussentijd vinden er wel al wat veranderingen plaats in de programmering van Marcanti Kingdom. Rush is de koploper en verhuist deze week al naar de nieuwe locatie aan de Jan van Galenstraat. Met oud&nieuw staat een groot feest gepland i.s.m. Om De Haverklap (bekend van de De Club en Paleis Soestdijk), waarbij de nieuwe zaal van de club (de voormalige naastgelegen Kegelbaan) in gebruik genomen wordt. In februari wordt met andere organisaties waaronder XL en Om De Haverklap de club omgetoverd tot de nieuwe uitgaansgelegenheid en kan het feestgedruis in alle hevigheid losbarsten.




Rush ADE
Marcanti Kingdom, Amsterdam
Line-up: Brian S, Victor Coral, StoneBridge, Alex Neri en Miss Nickie Nicole

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws