Bora Bora Music met Danny Tenaglia

Partyscene Redactie | 18 oktober 2004
headlines


Tenaglia draait de laatste jaren zelden meer buiten Amerika, een enkele uitzondering als Ibiza daargelaten. De dj is berucht om zijn marathonsets van 12 uur, die jarenlang het hoogtepunt waren van de Miami Winter Conference.

De bekende strandtent Bora Bora (Ibiza) strijkt op 12 november neer in de Londense club Heaven met het feest ‘Bora Bora Music’ en haalt daarvoor de New Yorkse dj naar Europa. Na 8 succesvolle seizoenen op Ibiza heeft Bora Bora haar deuren voorgoed moeten sluiten, maar ze zijn vastbesloten weer van zich te laten horen. Zo nemen ze zand en palmbomen mee om de sfeer te doen herleven op hun eerste event buiten het eiland. En niet de minste dj wordt voor die gelegenheid ingevlogen.

Al eerder verraste Tenaglia de strandgasten van Bora Bora door er onaangekondigd achter de draaitafels te verschijnen, maar dit keer is zijn aanwezigheid vooraf gemeld. Verwacht wordt dat er veel mensen naar de Engelse stad zullen overvliegen om de dj aan het werk te zien. De meeste kaarten (32 euro) gaan in de voorverkoop, er zijn slechts een beperkt aantal kaarten aan de deur te verkrijgen. Ook de Engelse Bora Bora resident Dj Gee zal op deze avond draaien.

Check voor meer info boraborauk.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws