Earth clubnight in de Tagrijn

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Earth goes t Gooi! Op zaterdag 16 oktober doet de clubnight tour de Tagrijn in Hilversum voor de eerste keer aan.

De earth clubnights onderscheiden zich van andere earth events door de programmering van puur vooruitstrevende Nederlandse djs en live-acts. Op deze editie in de Tagrijn staan Pako & Frederik geprogrammeerd. Door hun succes de afgelopen jaren zijn zij momenteel nauwelijks meer in Nederland te bewonderen. Op deze clubnight krijgen zij, ondersteund door earth residents Per en Jefferson, alle kans om hun eigen sound neer te zetten in een intieme club.

Pako en Frederik zijn momenteel hot! Dit producer/live-act duo produceerde in 1993 haar eerste plaat en opereert als live-act sinds 1995. Na de oprichting van het Majestic Music label in 1997 kwam hun carriere in een stroomversnelling. Artiesten als Carl Cox, Sasha en Digweed, Slam en Derrick Carter gebruikten Pako en Frederik tracks in hun albums. Na 2 sterke releases op Bedrock afgelopen jaar hebben ze dit jaar het 1e producers album op het illustere Global Underground uitgebracht. Als live-act stonden ze daarnaast op veel belangrijke internationale festivals.

Resident dj Per behoeft eigenlijk geen introductie. In 1984 draaide hij zijn 1e platen al op een avond genaamd Het Bal in Melkweg, dit in de periode voor de grote house-explosie.Tussen 84 en 89 is dit wekelijks gehouden. Daaropvolgend startte Per de legendarische The Beatclub avonden, in 2 jaar tijd hebben er 30 edities plaatsgevonden op locaties door heel Nederland. In de jaren 90 startte Per de Timemachine in de Melkweg, Paradise in de Mazzo en draaide hij door heel Europa op grote raves. Momenteel is hij al 5 jaar de frontman van earth en heeft hij op vrijwel elke plek in Nederland een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Jefferson is n van de meest onderschatte djs in Nederland. Zijn carriere begon al vroeg in de Roxy, hier werd hij snel een graag geziene dj. Vanaf 1997 verschoof zijn muzikale interesse naar house/techhouse. Vanaf dat moment is hij samen met Jerome aan het produceren geslagen met als resultaat enkele uitgebrachte tracks op labels als Artform en Honchos. Momenteel is Jefferson naast zijn werk in Dancetracks actief op de radio met het BNN programma weekender, op radio 3fm. Tevens schrijft hij een wekelijkse column op partyscene voorzien van een top 5 die hij wekelijks selecteert uit het grote aanbod dancetracks. Jeffersons draaistijl kan het beste omschreven worden als: groove-orientated underground house with a vibe from the past

Luid & Duidelijk verzorgt met hun fluistertoneel een all-night performance.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws