Reunited 3 Jaar XL @ de Hemkade (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 23 oktober is het alweer drie jaar geleden dat de eerste editie van Reunited werd gehouden. Wat begon als een klein initiatief van wat oud collega's en deejays groeide in korte tijd uit tot het meest populaire dance-classics feest van de regio. De afgelopen jaren namen ook niet s lands minste deejays plaats achter de draaitafels.

Zo gaven naast een aantal lokale helden o.a. Robin Jaydee Albers, Erick E, Jeroen van Inkel, Jayh Samson, Robert Feelgood en Ben Liebrand al acte de prsence. Op zaterdag 23 oktober zal deze laatste op veler verzoek opnieuw zijn kunsten vertonen. Op het podium verder ook nog de engelse band the Pasadenas die velen zich ongetwijfeld zullen herinneren van de hits Tribute en Riding on a Train. Naast vaste krachten Ulrik en Bas (Boogie Nights) zal de avond worden afgesloten door DJ Jean. En dit is lang niet zon vreemde eend in de
bijt als dat in eerste instantie lijkt. Jean draait namelijk al een hele tijd mee in de scene en heeft zijn roots wel degelijk in de classics en hip-hop liggen. Skills and thrills derhalve voor de laatste twee uur van deze editie.



STOP PRESS STOP PRESS!

King Bee herenigd op Reunited!... Sinds het succesvolle optreden van DJ All Star Fresh en MC Pryme op Dance Valley 2004 stromen de boekingen binnen voor dit voormalige duo van King Bee. We zijn er dan ook trots op dat wij ze hebben kunnen strikken voor hun eerste gezamenlijke optreden sinds afgelopen zomer. Ongetwijfeld zullen ze ook hun twee grootste hits "Must be the Music" en "Back by Dope demand" ten gehore brengen. De zaal gaat om 22.00 uur open en All Star Fresh en Pryme beginnen zo rond 23.00 uur.

Naam :Reunited 3 Jaar XL
Locatie :Hemkade 48 Zaandam
Tijd :22.00 - 05.00
Entree :Leden 14,- / Voorverkoop 16,- / Deur 18,-
Line-up :Ben Liebrand, DJ Jean, the Pasadenas (live), All Star Fresh
& MC Pryme (king Bee),DJ Ulrik, Bas (Boogie Nights)
Web :www.reunited.nu

Voorverkoop bij alle bekende adressen en alle ticketbox outlets.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws