Supernatural Funky Musique @ Paradiso (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Heet zal het worden, af te blussen in de cocktailbar.

In de Grote zaal geen kleine jongen: Freddy Fresh ( USA ). Oldschool van de top en nog immer fris. Freddy Fresh leeft muziek. Naast DJ werk is hij geroemd om zijn remixen (oa. voor Schooly D, Grandmaster Flash, Eminem) en produkties (oa. met Krafty Kuts, Fatboy Slim). Zijn muziek is gebruikt voor films, commercials en veel ter inspiratie. Freddy Fresh heeft in alle uithoeken van de wereld zijn draaikunsten vertoond. Van Japan tot Sydney via Mexico, Zuid Amerika en Europa. Tussendoor schreef hij nog even 20 jaar research neer in het boek the Rap Records . Een verzameling van wel 1500 12 platen beschreven in details met alle mysteries erbij .

Naast Freddy Fresh staat de koning van de eclectiek en Supernatural resident: DJ Svendex.



In de bovenzaal Rootdown Funk. Rauwe deepfunk en soul door de speakers. Deze sound is erg live minded en the The Lefties Soul Connection komt dan ook een flinke set spelen. Zweet A 4 piece instrumental raw Funk and soul band met natuurlijk een Hammond sound. Voor en na de band het oudste vinyl van single naar 45 toeren door Funky Finch & Stemcell. Black music to shake that ass .

Beneden afgedaald kom je in de World Beats Basement. Werelddelen door de blender, specerijen erin, drummer erbij, dansen maar. Dj Safri van het duistere maar o zo fijne Mystic Grooves en DJ Tjokkoh van Global dance Music.

Phono geeft kaarten weg! Surf snel naar Give Aways...

Supernatural Funky Musique
Paradiso 16 Oktober 2004
Zaal open: 00:00
Entree 15,00 (ex fee)
Door: 17,50
Tickets available @ aub uitburo postkantoren
Amsterdam: Rushour Wini
Haarlem: Exchange
Utrecht: Lilith

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws