Lilith present`s: Soundblender

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ism Triomf en MTV`s Globalicious
Sponsored by Eko Okay Bananen


Iets meer dan een jaar geleden opende, lifestyle winkel, Lilith Ravings of a Mad Woman haar deuren in Utrecht. Nu op 16 Oktober 2004, zal Lilith, in navolging op de winkel, de deuren van haar eerste clubavond openen. In samenwerking met Triomf (80`s Verantwoord) en MTVs Globalicious zal Tivoli de Helling omgedoopt worden tot een ware uitgaanssensatie.

Net als in de winkel zal deze avond in het teken staan van een big mix van muziek, style, acts, en subculturen. De avond zal verder aandacht besteden aan World Food Day. Soundblender is een samenwerking aangegaan met Mtv`s Globalicious en zal tijdens de avond kleine en grote aandachtspunten hebben voor dit onderwerp met aansluitend een kort verslag voor MTV NEWS. Tijdens de avond zullen er leden van de organisatie je de mogelijkheid geven meer te weten te komen over Globalicious. (www.globalicious.org)

Soundblender is een Utrechtse blend van Dj`s, Vj`s, vormgevers en beeldendkustenaars die in een terugkerend concept hun visie op uitgaan vertolken. Sounblender durft te denken vanuit een uitgaansbeleving. De avond is dus niet gebouwd op een muziekstijl maar benaderd uitgaan als een beleving. Dj`s Metro en Sideburn Sound zullen vanuit hun brede collectie een spannende set de nacht indraaien. (o.a Soul, Funk, Disco, Reggae, Electro en Hip Hop) De Vj`s Vincent en Saga zullen dit ondersteunen met herkenbare beelden uit cultfilms gemixt met abstract materiaal.Kunstenaar Matthijs Lieshout en vormgevers Hotel leveren hun bijdrage in het decor en verschillende andere vullen de avond met acts en kleine performances.
16 Oktober 2004, Utrecht maakt zich op voor het nieuwe uitgaan.



Lilith presents Soundblender vol. 1
featuring Triomf Producties

hosted by Metro & Sideburn Soundsystem
Big mix: Soul, Funk, Latin, Disco, Reggae, Breakbeats, Electro, Hip Hop
Caf: Sixties Rock&Roll, Ska

zaterdag 16 oktober
entree 9,00
Open: 22.00
Vvk: Lilith & Metro

Wishing you a blendid evening!

www.globalicious.org
www.ravelikelilith.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws