Club Risk presents Defected in the house

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dat Defected goed in de smaak valt bij clubbend Nederland valt niet te betwisten. Al bij de eerste editie die ze dit jaar samen met ClubRisk in de More Amsterdam gaven, was het feest van begin tot eind. Martin Solveig bracht heftige soulvolle Rockin Music, Roog maakte het helemaal af. Ook Bloemendaal getuigde er afgelopen weekend van dat Defected leeft in Nederland. De speciale gast Gregory bracht heel even de zwoele zomer weer terug in ons koude kikkerlandje.

Ook vorig jaar tijdens het Amsterdam Dance Event was de Defected in the House avond met ClubRisk en Hardsoul in de Panama een daverend succes. Toen gaven Brian Soulfuric Tappert en Sandy Rivera acte de presence. Een betere manier om de ADE driedaagse in te luiden was bijna niet mogelijk. Mensen konden niet meer stoppen met dansen; de Panama bleef twee uur langer open om feestgangers in toom te houden.

Zon succesvol feest moet je niet aan tornen, maar gewoon nog een keer overdoen. Daarom presenteren ClubRisk, Hardsoul, Panama en Blender dit jaar, tijdens het ADE, op donderdag 21 oktober, in de grote zaal van de Panama: Defected in the House. Sandy Rivera zal er wederom bij zijn, om zijn nieuwe album Sandy Rivera in the House te promoten. Ook mister Defected zelf - Simon Dunmore - is in the house. Deze duizendpoot is naast de opzetter van het soulvolle Defected label promoter, producer, remixer, schrijver en natuurlijk DJ. Zijn laatste Evissa in the House compilatie CDs gingen van de zomer als warme broodjes over de toonbank.

Nederlands grootste houseDJ Roog aka Hardsoul brengt op deze avond voor het eerst zijn nieuwe track ten gehore. Samen met zijn broer Greg is hij nog aan het bijkomen van het overweldigende succes van hun hit Back together feat Ron Carroll (DJ Magazine Hype chart no.1). Het succes gaat nog even door, want ze zijn met deze wereldhit bij de prestigieuze House Music Awards 2004 genomineerd voor Track of the Year and Outstanding Vocal.

De tweede zaal blijft zeker niet ongemoeid: LuvDancin is all over your face!
Het producersduo Blaze was vorig jaar op deze avond in een uitverkocht Paradiso een absoluut hoogtepunt van het ADE. Dit jaar kiest de organisatie voor een meer intieme locatie om hun diepere kant te laten zien, met Frankie Feliciano als belichaming hiervan. In augustus was hij ook in Nederland; toen rockte hij de Woocircle Room 501 in de Jimmy Woo. Vanavond zal hij optreden onder de vlag van zijn eigen label Ricanstruction records. Frankie, ook wel het derde lid van de Masters at Work genoemd, heeft met alle groten der aarde als Kenny Dope, Louie Vega en Roger Sanchez samengewerkt. Niet alleen zijn producties zijn ware meesterwerken, ook zijn sets zijn niet te evenaren.

Cassie6 en Leroy, LuvDancin residents van het eerste uur, spelen een thuiswedstrijd.
De magische vocalisten Lex Empress en Doortje Delores zullen de meesters van de future soul versterken.

Natuurlijk is de avond zou niet compleet zonder Luvdining by Blender: van 20:00-23:00 in grote zaal is iedereen welkom.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws