EQ Sessions met Grooveyard live (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Equipe Hollande viert het 1-jarig bestaan van EQ Sessions met Grooveyard (live), Taras en Bram Vank! Jeroen Verheij begint Grooveyard in 1994 als tegenhanger voor zijn projekten als Secret Cinema en Night on Earth, die wat meer de techno-richting uitgaan.

Onder de naam Grooveyard produceert Jeroen een stevige variant clubmuziek die in de armen wordt gesloten door Michel de Heij en Marcello. Met de track Mary Go Wild scoort Grooveyard rond het millenium een top-40 hit. Na de geweldige set van Grooveyard vs Secret Cinema op de mainstage bij Dance Valley 2004 is het nu tijd voor de terugkeer van Grooveyard live!

Bram Vank is een geboren Eindhovenaar, die al ruim tien jaar actief is in de dancescene. Zijn sets zijn gefocust op het publiek. Met techhouse en funky techno probeert Bram zijn voorliefde voor deze stromingen over te brengen op het publiek. Lowlands en de Fast Forward Dance Parade waren in ieder geval een en al oor en beweging. Verder resideert de dj in de Amerikaanse radioshow The Mixdown en is een fenomenaal dance-producer onder namen Funkstar Criminal, Groove Doctor en Max Dione. Resident Taras begon in 1993/94 met kopen van platen. Vanaf 1997 draait hij zijn eigen deepgroovyprogressivetechhousefunk. Niet te hard, niet te zacht maar muziek met een stuwende, ritmische drive.

VR 01.10 Sessions: EQ Sessions met Grooveyard (live), Taras en Bram Vank
Zaal open 23.00 uur
EUR 10,-

Phono gefet kaarten weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws