Nieuw Incredible concept met dj Jean & Marcello

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Incredible is het nieuwe feest concept rondom djs Jean & Marcello dat zaterdag 16 oktober van start gaat in de Amsterdamse discotheek The Powerzone. De club zal voor de avond het decor worden waar de twee artiesten de hele nacht door back2back hun kunsten zullen gaan vertonen. Het beloofd een circus te worden vol verrassingen, verfrissende dance met een dikke knipoog, Feest met een hoofdletter F!

An incredible mix of sounds & atmosphere, zo omschrijft Marcello van dance organisatie Chemistry het feest. We willen er een groot feest van maken voor de mensen. Het publiek moet het gevoel hebben iets bijzonders meegemaakt te hebben, dat is waar het om gaat. Niet een credible feest, maar incredible!

Dj Marcello
Marcello staat bekend om zijn onvoorwaardelijke liefde voor muziek. Zijn eerste grote recidency kreeg hij in 1990 in de Amsterdamse club iT. In 95 startte hij samen met Eelko Anceaux de roemruchte clubavond Chemistry in Escape waar hij zich naast zijn dj carrire met zijn compagnon Eelko heeft ontpopt als bedenker en promotor. In die hoedanigheid heeft hij aan de wieg gestaan van concepten als Club Love, RUSH en EasyRiders.

Dj Jean
Jean is is eind jaren 80 begonnen als scratch dj. Toen de house op kwam was hij snel door het virus gegrepen. Via residencies in de iT, Lexion en Escape en optredens op vrijwel alle grote evenementen op deze aardkloot is zijn status als dj stevig verankerd. Als producer heeft hij wereldwijde faam verworven door zijn hit The Launch. Zijn nieuwe single Supersounds heeft de Radio538 Dancesmash status en is hard op weg de hitparades te bestormen.

In het begin van hun carrire draaiden Jean en Marcello samen in discotheek iT, die ze omtoverden van een top-40 tent tot een van de meest invloedrijke house / rave / homo clubs van Nederland. Na een enorm succesvolle periode zijn ze ieder hun eigen muzikale en party kant opgegaan en hebben ieder hun eigen publiek aan zich weten te binden. Bij Incredible willen ze al hun liefhebbers bij elkaar brengen om van het beste van hun stijlen te genieten.

Incredible, incredible music, incredible djs, Jean & Marcello, back 2 back all night long till the break of dawn!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws