Mania: do you dare to go beyond the limit?

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Mania Events is sinds enkele jaren toonaangevend qua hardcore in centraal Nederland. De line-up van hun komende feest, dat 24 september aanstaande plaatsvindt in discotheek Rodenburg te Beesd, toont dat zij de intentie hebben om deze toonaangevende status te handhaven. Met maar liefst 11 DJ's, 1 live-act en 3 MC's uit 3 verschillende landen kan de programmering als indrukwekkend worden omschreven.

Discotheek Rodenburg beschikt over een tweetal grote zalen. Hiervan zal er een, zoals jullie wellicht gewend zijn van Mania, worden gevuld met de hardste hardcoresounds van 's werelds beste DJ's. In de tweede zaal wordt geopend met hardstyle, waarna een breed scala sounds, van oldschool tot newstyle, de revue zal passeren.

In het oog springende optredens van vanavond zijn, zonder de andere artiesten tekort te willen doen, die van onze buitenlandse gasten Miro, Noize Suppressor en Jappo (aka Unexist).

Met gepaste trots presenteren we jullie: Miro. Zijn tracks zijn wereldwijd bekend. Hij produceerde deze onder diverse namen, zoals Tschabos, E-Man, Steve Shit en Overlord. Samen met Marc Acardipane is Miro ongetwijfeld n van de grondleggers van de Duitse hardcorescene. Miro zal een onvervalste exclusieve PCP/ ACA set ten gehore brengen!

De live-act van deze avond is geen onbekende op Mania. En van hun allereerste shows in Nederland vond plaats op een editie van Mania in de legendarische Subway in Tilburg. Inmiddels is Noize Suppressor uitgegroeid tot n van de populairste hardcore live-acts ter wereld! Hoog tijd om DJ Bike, die gezelschap heeft van zijn weergaloze scratcher, wederom uit te nodigen.

Niemand minder dan DJ Jappo (alias Unexist) is verkozen om deze overweldigende editie van Mania af te sluiten. Met sterke releases in het verleden, zoals EXLXAXL, maar tevens recente knallers als Attack en Unexist will break your face, en natuurlijk zijn ijzersterke technische vaardigheden zal Jappo zorgen voor een afsluiting waar nog lang over zal worden nagepraat.

De hardcore area zal worden gecompleteerd door DJs Neophyte, Buzz Fuzz en Nosferatu en uiteraard onze resident dj D-Spirit.

De namen in zaal 2 behoeven geen nadere introductie! DJ Pila, Rob & MC Joe, Vince, Panic en Darkraver zijn stuk voor stuk legendes en zullen deze zaal op zijn grondvesten doen beven!

Mania zal plaatsvinden op 24 september in discotheek Rodenburg in Beesd, van 22.00 tot 06.00 uur. De voorverkoop is inmiddels in volle gang! Kaarten kosten 20 euro (exclusief fee) en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen, die terug te vinden zijn op www.mania.nl. Indien beschikbaar zijn kaarten op de avond van het evenement aan de deur verkrijgbaar voor 25 euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws