Oktober Fest?

Partyscene Redactie | 23 september 2004
headlines



Buiten de video wizzard 00 Kaap, staat de bierbuikerige Joost van Bellen zoals altijd achter de draaitafels om een weergaloze mix van de beste electro, punkfunk en Neue Welle te draaien.

Een optreden van 'Cantankerous' uit Londen, gehuld in maskers en Celtic Football Hooligan outfits, zal je laten horen hoe je met een vuige band gitaren kan laten gillen, laptops kan laten razen en toch een Jamaaicaanse sound kan neerzetten. Cantankerous wordt voor de gelegenheid ondersteund door Julian Shah-Tayler, de gitarist van de laatse sensatie van dit jaar Whitey. Hun underground hit 'Fuck Off, Piss Off!' zal zeker te horen zijn. De nacht wordt muzikaal bekroond met de muziek van de GLIMMERTWINS, bekend van hun mix cd's voor het Eskimo label en hun residency in de wereld beroemde Culture Club in Gent. De Glimmertwins draaien momenteel over de hele wereld. Speciaal voor de Glimmertwins zal Rauw hun favoriete belgische bieren schenken aan de speciale bierbar.

Kaarten € 15.- (ex presale fee) Kaartverkoop via Get Records Utrechtsestraat, 105 Amsterdam of Zipper Huidenstraat 7 Amsterdam

http://rauw.meubelstukken.nl
http://www.ilove11.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws