Mojo en RTL gaan samenwerking aan

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De radiozenders van RTL Nederland, Yorin FM en RTL FM, hebben vorige week een driejarig contract afgesloten met Mojo Concerts. Middels deze overeenkomst gaan RTL Nederland en Mojo Concerts een strategische samenwerking aan.

RTL Nederland heeft de eerste rechten verworven om zich exclusief te verbinden aan door Mojo georganiseerde concerten. Deze concerten worden door Yorin FM of RTL FM n op de televisiezenders van RTL Nederland gepromoot. Ook zullen beide partijen gezamenlijk nieuwe muziekgerelateerde evenementen ontwikkelen, zoals de Stenders Vroeg Op concertreeks.

Met deze overeenkomst verbinden Yorin FM en RTL FM hun namen aan de concerten van grote artiesten die passen bij de nieuwe formats van de radiozenders. De eerste concerten, voortkomend uit deze strategische samenwerking, zijn al bekend: Yorin FM presents Maroon 5 in de Heineken Music Hall en Yorin FM presents R.E.M. in Ahoy. Rondom de allergrootste concerten in ons land worden actieweken georganiseerd door de radiostations van RTL Nederland.

Arthur Weijers, Directeur Radio RTL Nederland: Iedereen kent Mojo van de concerten met absolute topartiesten. De overeenkomst met Mojo Concerts is een geweldige mogelijkheid voor Yorin FM en RTL FM om zich te koppelen aan deze wereldsterren. Ik ben erg blij en trots op deze samenwerking met Mojo.

Leon Ramakers, Directeur Mojo Concerts: Door een structurele samenwerking met een krachtige mediapartij als RTL Nederland krijgen wij de unieke kans om onze concerten zowel op radio als op televisie optimaal te promoten. RTL Nederland en Mojo vullen elkaar goed aan; met het nieuwe
Yorin FM is bijvoorbeeld een sterk format neergezet dat perfect aansluit op ons concertaanbod.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws