Dial T for Techno Outdoor

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

3 Oktober is traditioneel de datum waarop Leiden sinds jaar en dag haar bevrijding van de Spanjaarden in de tachtigjarige oorlog viert. De in Leiden gevestigde organisatie AM-Produktions, grijpt deze gelegenheid aan om op zaterdag 2, zondag 3 n maandag 4 oktober uit te pakken met een gratis 3 daags festival, in het centrum van Leiden, Dial T for Techno Outdoor! In de beschuitsteeg zal AM-Produktions in samenwerking met Caf de Waaghals en Caf New Times een fantastisch buitenpodium met een geweldige lichtshow en een knallend geluidssysteem neerzetten!

AM-Produktions:
Meer dan 20 djs en live acts waaronder Awakenings resident STEVE RACHMAD, Neerlands meest bekende live-act SECRET CINEMA, STEPHAN vs. VINCENT DE WIT, DJ DANO, DPI vs. JUAN SANCHEZ *live, XANNO GALLOIS en JEROME *Live zullen hun kunsten komen vertonen. Ook zijn we erg trots het Nederlandse debuut van OLIVIER GIACOMOTTO te kunnen presenteren. Deze talentvolle Franse DJ/producer heeft al een zeer succesvolle release op het Belgische label LUPP op zijn naam staan waarmee hij in de playlist top 10 van djs als Carl Cox en Chris Liebing heeft gestaan. Binnenkort komt zijn nieuwe release uit op het befaamde CLR label van Chris Liebing. Verder komt de volledige MONO crew ons voorzien van de fijnste minimal klanken op de minimal Sunday evenals Harm Rhebergen en hebben we op maandag een talenten blok. MC Boelen is bekend om zijn MC werk, bij o.a. Awakenings en Reactor, maar komt bij ons een DJ set doen voor de verandering. Leiden is Uiteraard ook vertegenwoordigd door DJs Size, Alec Marqx en Yo-Ep! Als MC hebben we deze keer niemand minder dan MC PaulusP ;)

Zaterdag 2 oktober en maandag 4 oktober zullen in het teken staan van Techno. Op zondag 3 oktober doen we het wat rustiger aan met de Minimal Sunday. Zaterdag zal het feest buiten tot 01.00 duren, Zondag tot 22.00 en Maandag tot 00.00. Alle 3 de avonden zullen vervolgd worden door een afterparty tot in de vroege uurtjes. De line-up van de afterparties zal binnenkort bekend worden gemaakt.

De volledige line-up per dag met begin en eindtijden ziet er als volgt uit:

ZATERDAG 2/10
(start: 19.00 end: 01.00 After: 01.00-??)

STEVE RACHMAD
STEPHAN vs. VINCENT DE WIT
OLIVIER GIACOMOTTO
ALEC MARQX
XANNO GALLOIS
MCPaulusP

MINIMAL SUNDAY 3/10
(start 14.00 end 22.00 After: 22.00-??)

DPI*LIVE feat. JUAN SANCHEZ
BOELEN, SIZE,
HARM RHEBERGEN, ALEC MARQX
MONO CREW:
BART SKILS, LAURUZ LAUHAUS,
ARON FRIEDMAN, BORIS WERNER
MCPaulusP

MAANDAG 4/10
(start 15.00 end 00.00 After: 00.00-??)

SECRET CINEMA
JEROME *LIVE
DANO
ALEC MARQX
YO-EP
TALENTS: SPARK, D-FRAX
MISS ANNA SANDER MAY
MC: PaulusP

Alle Informatie over de afterparties zal op de dagen zelf bekend gemaakt worden. Er zal hiervoor slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn!

Informatie over de time tables volgt binenkort!

Locatie: Beschuitsteeg Leiden
Prijs: Gratis!!
Web: www.dialtfortechno.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws