Earth clubnight in de Rechter

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Earth goes Brabant! Op vrijdag 24 september doet de clubnight tour de Rechter in Eindhoven voor de eerste keer aan.

De line-up voor deze eerste editie in de Rechter bestaat uit:

area 1: Per (resident), Bart van Wissen (extrema, lowriders)
area 2: Jefferson (earth), Benoit (resident)
cafe: Jack Undercover (dj fanclub)

+ Mc P-Pholl
+ performance door Luid & Duidelijk

Resident dj Per behoeft eigenlijk geen introductie. In 1984 draaide hij zijn 1e platen al op een avond genaamd Het Bal in Melkweg, dit in de periode voor de grote house-explosie.Tussen 84 en 89 is dit wekelijks gehouden. Daaropvolgend startte Per de legendarische The Beatclub avonden, in 2 jaar tijd hebben er 30 edities plaatsgevonden op locaties door heel Nederland. In de jaren 90 startte Per de Timemachine in de Melkweg, Paradise in de Mazzo en draaide hij door heel europa op grote Raves. Nu is hij al 5 jaar de frontman van earth en heeft hij op vrijwel elke plek in Nederland een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Bart van Wissen is n van de grote earth talenten. Zijn naam dook het afgelopen jaar ineens op met een aantal sterke producties. Dankzij zijn uitstekende dj sets is hij ondertussen een vaste waarde op de earth clubnights en extrema events geworden. Recent reisde hij nog naar Griekenland, Singapore en Indonesi voor een heuse mini-tour. Productioneel gezien zit hij ook niet stil, later dit jaar staat er onder andere een release op earth audio gepland.

Jefferson is n van de meest onderschatte djs in Nederland. Zijn carriere begon al vroeg in de Roxy, hier werdt hij snel een graag geziene dj. Vanaf 1997 verschoof zijn muzikale interesse naar house/techhouse. Vanaf dat moment is hij samen met Jerome aan het produceren geslagen met als resultaat enkele uitgebrachte tracks op labels als Artform en Honchos. Momenteel is Jefferson naast zijn werk in Dancetracks actief op de radio met het BNN programma weekender, op radio 3fm. Tevens schrijft hij een wekelijkse column op partyscene voorzien van een top 5 die hij wekelijks selecteerd uit het grote aanbod in dancetracks. Jeffersons draaistijl kan het beste omschreven worden als: groove-orientated underground house with a vibe from the past

De line-up wordt gecomplementeerd door resident dj Benoit. Dit grote earth talent zit zwaar in de lift met maandelijkse optredens in onder andere de belgische Silo en Cafe Danvers.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws