Betty Ford clinic tot vr na 2005 open

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de verontrustende berichten dat burgemeester en wethouders van Rotterdam eensgezind de Betty Ford Clinic op slot willen doen heeft er gisteravond, onder het genot van een overheerlijke Rivella Light, een verhelderend tte a tte plaatsgevonden tussen Burgemeester Ivo Opstelten en Betty Ford herself.

Het spreekt voor zich dat Ivo binnen enkele minuten om Bettys vinger gewonden zat en de vergunning voor de kliniek tot ver in 2005 in de pocket van Bettys nieuw aangeschafte mantelpakje verdween. Een uitnodiging voor het njarig bestaan van de Betty Ford Clinic moest Opstelten vanwege de risicowedstrijd Feyenoord RBC Roosendaal helaas afslaan.

Een felgroen licht dus voor Betty! Zondag 26 september gaan de deuren dan ook wagenwijd open voor een ouderwets grote portie Botox, een emmertje siliconen hier en een shotje hormonen daar.
MC Nova zal met vreugde de volgende artiesten aankondigen; Erick E, Natarcia, VJ MacMotion, VJ Lenard D|V en Norman Soares op percussie. In de kleine zaal van Las Palmas zijn het Thunderpussy, DD King en Goldenwonder Boy die de allereerste Betty Ford Karaoke hosten.

Alsof het nog niet genoeg is nodigt Betty iedereen uit om voorafgaand aan de Betty Ford Clinic te komen genieten van een overheerlijk Betty Ford Clinic diner in Caf Rotterdam (tegenover Club Las Palmas).

Alle laatste ontwikkelingen, het volledige verjaardagsmenu evenals de belangrijkste rehab info zijn
24 uur per dag raadpleegbaar op www.bettyfordclinic.info



Zondag 26 september
Betty Ford Clinic 1 Year rehab in Rotterdam
19.00 01.00 u.
Entree 15,00

Erick E, Natarcia, Thunderpussy & DD King, Goldenwonder Boy, MC Nova, VJ MacMotion,
VJ Lenard D|V, Norman Soares on percussion

Club Las Palmas
Wilhelminakade 66
3072 AR Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws