Terug naar de tijd van Roxy en iT

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

DJ's Marcello, Angelo en Francesco Pico duiken in hun platenkast en gaan terug in de housetijd! Met een speciale en zeer exclusieve DJ-set zetten zij de Boerderij in Zoetermeer totaal op zijn kop! De zaal gaat open om 23 uur en kaarten kosten 8,50 euro (vvk) / 10 euro (avondkassa).

DJ Marcello mag zich rekenen tot een van de populairste en meest gevraagde dj's van Nederland. Op zeer jonge leeftijd begon hij met het draaien van muziek op informele feestjes. Zijn professionele loopbaan kreeg een behoorlijke boost in de Waakzaamheid (1991 - 1995), waar hij ook de naam Marcello kreeg aangemeten. Tegelijk draaide hij op donderdag en zondag in de iT (1990-1996) en is sinds 1995 "Mr. Chemistry". Al deze clubs hebben nationale en internationale roem verworven mede door de tomeloze inzet van 'Master DJ Marcello'. Marcello is niet moe te krijgen getuige zijn dj-sets op zo ongeveer alle toonaangevende festivals ter wereld. Speciaal voor deze avond zoekt Marcello de platen weer op, die hij draaide in de iT, de Waakzaamheid en al die andere clubs die hij aandeed in jaren 80 en 90.

Angelo D'Onorio (beter bekend als DJ Angelo) luisterde al als klein jochie naar hiphop, soul, funk en jazz. Later verbreedde hij zijn muzikale smaak en in 1990 begon hij met het draaien van funky technohouse. Enkele maanden later startte zijn dj carrire pas echt in o.a. iT, Roxy, Paradiso en Mazzo. Twee jaar later staat hij aan de absolute top van het DJ firnament en draait hij samen met grootheden als Derrick May, Laurent Garnier, Kenny Larkin. Tijdens de befaamde 'Welcome to the Future' avonden in Paradiso draaide hij vanaf 1993 met ondermeer Underworld, Ken Ishii, Funk d'Void en Slam. Ook naast de Chemical Brothers, Orbital en The Prodigy misstond Angelo niet. Hij was vier jaar lang resident van de Audio-avonden in Paradiso, samen met die andere legende, DJ Dimitri.

En of dit alles nog niet genoeg is, trakteren we je ook nog even op DJ Franceso Pico. Zijn liefde voor housemuziek en producerstalent, kwamen samen in het produceren van zijn eigen tracks. Hij ontpopte zich ook als geliefd dj, die o.a. samen draaide met Michel de Hey, Phats & Small, Per en Erick E.

Zaterdag 18 september 2004
House Classics met Marcello, Angelo & Francesco Pico
Aanvang 23 uur

Toegang 8,50 (vvk) / 10 euro (avondkassa)
Let op! voorverkoop via Ticketbox (www.ticketbox.nl)
Boerderij
Amerikaweg 145, Zoetermeer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws