HQXL @ NDSM Warehouse

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dance organisator UDC Events, gevestigd in Purmerend, kondigt met trots aan dat op zaterdag 13 november 2004 HQXL naar huis komt. Nadat HQXL vorig jaar Rotterdam aandeed, is dit jaar gekozen voor de Docklands in Amsterdam. Dit event voor 6.500 partypeople, wordt het grootste UK Hardhouse spektakel op Nederlandse bodem ooit. De kaartverkoop start zaterdag 14 augustus bij Ticketservice en Ticketbox.

HQ is de laatste tijd uitgegroeid tot een volwassen en populair evenement. Het bewijs was te zien op Impulz festival en Dance Valley, waar de HQ area bij beide events afgeladen was. De langstlopende clubavond en succesvolste Hardhouse organisatie timmerde het afgelopen jaar heel erg hard aan de weg. Dit is te zien aan het succesvolle concept HQ on Tour, dat door het hele land reist, aan de grote namen die het laatste jaar afreisden naar HQ in de Melkweg en aan de samenwerking met Tidy tijdens het Tidy Summer Camp begin deze zomer.
Daarnaast wordt er in de hele Randstad volop geluisterd naar HQ Radio op Fresh FM. Het resultaat van al deze activiteiten van de organisatie buiten Amsterdam is HQXL in de Docklands.

Vanwege het grote succes is er dit jaar wederom gekozen voor het thema Back to Back. Ook is er gekozen voor een maximale investering in de elementen show, decoratie en natuurlijk de kwaliteit van het geluid. Maar de muziek staat voorop want november de 13de wordt een bundeling van de krachten van de 17 allerbeste Hardhouse DJs van vandaag en morgen.

The DJs:
Nick Sentience, The Organ Donors, Proteus vs Kevin Energy, The Tidy Boys,
Steve Hill vs JP, Gaz West aka Dark by Design vs Alex Kidd,
Danny D vs Jay Pidgeon, Ed Real vs the *TING*,
Tom Harding vs Fausto
en MC Da Silva

HQXL is een unieke kans om getuige te zijn van een moment dat nu al geschiedenis schrijft in de wereld van Harddance. Van 21:00 tot 07:00 vindt er in de Docklandshal een metamorfose plaats, waarbij DJs en bezoeker intens van elkaar kunnen genieten. Alleen op deze dag bestaat er de mogelijkheid om enkele van deze DJs samen achter de draaitafels te zien staan.
HQXL is trots om dit event te kunnen aanbieden aan de trouwe aanhang die HQ door de jaren heen heeft opgebouwd.


Datum: 13 november 2004,
Tijd: 21:00 07:00,
Locatie: NDSM Docklandshal Amsterdam,
Prijs: 37,50.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws