Beleef het Extrema Outdoor Festival opnieuw

Partyscene Redactie | 17 september 2004
headlines


Beleef het Extrema Outdoor Festival opnieuw of maak het voor het eerst mee met de dvd-registratie vol speciale momenten van een volgens ons onvergetelijke dag. Het hoogtepunt van de DVD is de storm die tijdens de set van Benny Rodrigues opstak. Noem het maar een geluk bij een ongeluk

De DVD bevat onder andere de volgende items; Optredens van en interviews met: Gene Farris, Matthew Dekay, Cari Lekebusch, Rho, James Holden, Nick K, Victor Calderone, MC Marxman, Don Diablo, Phats and Small, Porn Brothers, Benny Rodrigues, Tom Middleton, Erick E, Remy, Solid Decay, Lex Empress, Petter, Gideon, Lady Aida, Victor Coral, Soulsonic, Rene Amesz, Svendex en de Close Act.

Buiten een prachtige festivalregistratie zijn er ook twee audio cd’s toegevoegd, met op het ene schijfje een mix van Matthew Dekay en op het andere schijfje een mix van de tegenwoordig in Amsterdam woonachtige Gene Farris die een Chicago house set aflevert. Verder staat er op de DVD ook nog een ‘Making of’, een videoclip van de themesong Extrema Outdoor 2004 van Divided feat. Don Diablo en nog een hele hoop meer.

Je kunt de Extrema Outdoor Festival DVD via de Extrema online shop, FreeRecord Shop, een selectie van Extrema’s voorverkoop adressen en de betere popspeciaalzaak bij jou om de hoek bestellen. Als e-friend kun je deze box bestellen op www.extrema.nl voor € 24,95.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws