Platenkoffer Derrick May terecht

Partyscene Redactie | 16 september 2004
headlinesJohn Consemulder keek onlangs vreemd op toen hij een belletje kreeg van Continental Airlines. Of hij zijn platenkoffer kwijt was? Nee, dacht John. Maar zou het wellicht een andere dj zijn, waar hij zijn demo aan had gegeven? Het mysterie was nog altijd niet opgelost, want de producer geeft internationale dj's wel vaker een zelfgemaakt schijfje.

Vriendin (en tevens MC) Zoe Xenia boodt uitkomst, want ook zij had van Continental Airlines een telefoontje gekregen. John en Zoe wisten het nu zeker, want beiden hadden Derrick May een demo gegeven op het Islander festival.

Toen John vervolgens de dames en heren van Transmat een telefoontje gaf, met de vraag of Derrick toevallig een platenkoffer kwijt was, was het mysterie opgelost. Bij het Amerikaanse label waren ze in ieder geval erg blij met John, want in de platenkoffer zaten 81 zeer waardevolle platen.

Onder de naam "Vortex" organiseert John Consemulder trouwens een knallend tech-house/techno feest in de Kingdom Venue. Niemand minder dan Jamie Anderson, Steve Rachmad, Estroe, Eric de Man en John Consemulder zelf zullen acte de presence geven. Ook upcoming-dj's als Carlos Valdes, Axel Mori, Gino feat. Q-limax en mc's Zoe Xenia en Chianty Noir zijn erbij. Het feest (vrijdag 24 september) begint om 22.00 uur en eindigt om 05.00 uur. De entree bedraagt 15 euro in de voorverkoop en 18 euro aan de deur.
Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws