Love @ Club Las Palmas (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Love. Een nieuw concept van Club Las Palmas! Wat is Love? Valt Love wel te verklaren? Nee dus... Laat je elke derde zaterdag van de maand verrassen door de allerbeste dj's, vj's, mc's en live-muzikanten! Laat je nog meer verrassen door de decors waar de liefde vanaf zal spatten! Isn't Love the most beautiful thing on the planet? Alleen daarom al mag je Love niet missen!

Drums, basgitaar, keyboards, percussie, sax en vocals zijn niet direct de eerste gedachte die je hebt als je aan een zaterdagavond in Club Las Palmas denkt. Wekelijks staat er een dj, een mc en af en toe wordt er live muziek gecombineerd met vinyl.

Op zaterdag 18 september zullen de djs echter een stapje terug doen en samen met een spectaculaire band de bezoekers trakteren op aanstekelijke funk en warme soul klanken. DJs Denniz en Jeroenski zullen samen met de 12 koppige formatie Soulsurvivors de tijden van Earth, Wind and Fire, Cameo en Funkadelic doen herleven.

De meeste muzikanten in de band hebben ervaring opgedaan bij grote Nederlandse acts zoals Zuco 103, Total Touch en Brainpower. Soulsurvivors heeft een eigen avond in Panama te Amsterdam, waar eens in de twee maanden de hele zaal plat wordt gespeeld. 18 september is het de beurt aan Rotterdam!

De synergie tussen bandleden, de grooves van de djs en de decoratie staan garant voor een unieke avond uit! Met een zeer intieme aankleding, de zoetste cocktails en de mooiste mannen en vrouwen zal Club Las Palmas alle zintuigen prikkelen.

Alsof het nog niet genoeg is staat als afsluiter D-Rashid featuring Andrei Russo op het programma! Deze dj/percussie act heeft haar waarde al volop bewezen en speelt wekelijks zalen plat met hun energieke latin-house.

In de kleine zaal van Las Palmas gaat Electro Deluxe van start. Ook dit is een spiksplinternieuw concept van de club op de Kop van Zuid. Maandelijks zullen de allerbeste binnenlandse electrohelden de zaal gek maken met de allernieuwste tunes. Las Palmas pakt de zaken grondig aan; Herr Arter & Terry Toner staan geboekt voor de kick off van Electro Deluxe! Electro in optima forma

CLUB LAS PALMAS LOVE
Zaterdag 18 september
Entree 12,-
23.00-05.00u

Grote zaal: Denniz, Jeroenski, D-Rashid feat. Andrei Russo, Soulsurvivors live
Kleine zaal: Electro Deluxe; Herr Arter & Terry Toner.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws