Qlimax in het Gelredome

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Net zoals in 2003 wordt het grootste Rave evenement van Q-dance in Gelredome in Arnhem georganiseerd. Qlimax is de afgelopen 4 jaar uitgegroeid tot ht paradepaardje uit de conceptenstal van de organisatie die de hardere stijlen uit de dancemuziek vertegenwoordigt. In november vorig jaar was een weken van te voren uitverkocht Gelredome getuige van een groots en indrukwekkend decor met een futuristische show in de stijl van The number 1 hardstyle event.

Het originele Qlimax concept staat voor een ouderwetse rave in een moderne uitvoering. Bij Rave hoort stevige muziek. Ook dit jaar zal de avond worden geopend met een stevige hardtrance / jumpstyle set om aan het eind van de avond te eindigen met een industrieel hardcore geluid. Daar tussenin worden 7 uur lang de nieuwste hardstyle producties door de beste namen gedraaid. Op Qlimax wordt alleen de top uit de hardstyle wereld geboekt. Alleen DJs met een indrukwekkende staat van dienst krijgen de gelegenheid om de nieuwste geluiden aan 25.000 bezoekers tegelijk te laten horen.

Elk jaar is het de uitdaging voor de organisatie om de vorige editie van Qlimax te overtreffen. De evenementen zijn inmiddels het hele land doorgereisd. Van Eindhoven naar Amsterdam, Van Amsterdam naar Heerenveen en nu voor de tweede keer in Arnhem. Gelredome is wel de plek waar Qlimax moet blijven volgens de mannen van Q-dance. De locatie leent zich perfect voor datgene waar de organisatie zo goed in is: een hal onherkenbaar maken door hem compleet te verbouwen met stage, decor, licht geluid lasers en dansdecks. Bovendien zorgt de strak geregisseerde show ervoor dat de bezoeker 10 uur lang compleet in een andere wereld zit.

Dit jaar staat Qlimax in het teken van Destinys Path. Drie jaar geleden voorspelde Q-dance de toekomst: This is the sound, this is the future, this is the return of rave. Deze tekst stond op de preflyer van de eerste Qlimax voor meer dan 15.000 bezoekers in het Thialf stadion in Heerenveen. Inmiddels is de voorspelling uitgekomen en loopt de organisatie de weg van het lot verder af tot op 27 november de 10e editie plaatsvindt. Na 27 november zal menigeen nog lang napraten over wat Q-dance daar als lot aan de 25.000 bezoekers presenteerde.

Igor S, Charly Lownoise, Zany, Pila, Dana, DJ Luna, Pavo, Technoboy & The Prophet, Outblast, Hosted by: Calu (aka Ruffian) (NL)

VERKOOP:
Kaarten zijn vanaf zaterdag 18 september verkrijgbaar bij de meer dan 1000 landelijke TicketBox filialen en de Free Record Shop. Online verkoop via www.ticketbox.nl

KAARTEN:
45,25 (ex fee) VIP 60,25 (ex fee)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws