United Sounds Of Dance invites: Laidback Luke

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de uiterst succesvolle openingsavond van United Sounds Of Dance in augustus staat aaanstaande zaterdag al weer de tweede editie op het programma.

Vorige maand stond Michel de Hey nog met zijn Hey Tech sound in de schijnwerpers en deze maand draait alles om Laidback Luke. Deze getalenteerde DJ en producer timmert al vele jaren internationaal aan de weg en heeft een geheel eigen invulling aan het begrip techno en techhouse gegeven. Waar een klein land groot in kan zijn gaat geheel op voor deze DJ. Zijn energieke sets vullen dansvloeren over de hele wereld en United Sounds Of Dance is er dan ook trots op dat hij ruimte in zijn drukke agenda heeft kunnen maken om in de intieme zaal van Zyon 1 het fantastische geluidssysteem 'uit te komen wonen'.

Laidback Luke heeft ook zijn voorkeur uitgesproken over de overige DJ's deze avond. Dat zijn Bart B More en DJ Kruh.

Volgens Laidback Luke is Bart B More de man voor de toekomst. Laidback Luke draait regelmatig demo's van hem in zijn sets en zal in de toekomst zeker op een door hem neer te zetten nieuw label zijn platen mogen uitbrengen.

DJ Kruh is de winnaar van de Diesel U Music contest van dit jaar. 'Wat mij betreft is dit een jongen die ik tip als de opvolger van mij en Benny Rodrigues...' aldus Laidback Luke zelf.

United Sounds Of Dance wordt elke derde zaterdag van de maand gehouden in Club Zyon. De entree bedraagt 10 euro maar voor de vroege vogels die voor 00:00 binnen zijn slechts 5 euro.

United Sounds Of Dance invites.... Laidback Luke
suppported by Bart B More & DJ Kruh

Club Zyon (1)
Nieuwezijds Voorburgwal 161
Amsterdam (achter Dam)
23:00 - 05:00
entree : 10,- (23:00 - 00:00 entree 5,-)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws