Rockit & XCess in the Powerzone

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Powerzone in Amsterdam gooit het roer radicaal om. Per september staan er grote veranderingen op stapel wat betreft de programmering en zal er een sterke verbreding van muziekstijlen op zaterdag plaats vinden.

Er wordt met verschillende partijen een samenwerking aangegaan die elk hun eigen karakter gaan geven aan de avonden. De tweede zaterdag van de maand wordt op een bi-monthly basis gehost door FCA-Music en XCess-Events.

De DJs die 11 september draaien zijn DJs waarmee er al een jarenlange samenwerking is. Neerlands trots Benny Rodrigues is de resident geworden van ROCKIT. Daarnaast draait hij ook op Global Kitchen. De Schotse Spanjaard Funk dVoid had tot twee jaar geleden een bi-monthly residency in de Winkel van Sinkel. Funk dVoid is intussen uitgegroeid tot een van de meest gevraagde DJs ter wereld en kwam in de knoop met deze residentie. Voor het eerst zal worden samengewerkt met Technasia DJ Charles Siegling. Daar zijn de partijen al een tijdje mee bezig, maar om de een of andere reden wilde dit maar niet lukken. Met het oog op het festival wordt er ook gexperimenteerd met andere muzieksoorten in de 2e zaal. Zo komt de populairste club DJ van het moment, Roog, draaien. Born To Funk is de ander nieuwkomer bij de organisatie. Met hun huidige zomerhit Di Bamba worden ze nu ook in het buitenland opgemerkt (o.a. Pacha, Ibiza). Bart van Liefland staat al een tijdje op scherp, is mede initiator van Island Samba en ook jarenlange resident in de Winkel van Sinkel.
De avond wordt gehost door MC Stretch (Zaal 1) en Fine Tuned Vinnie (Zaal 2).

Duidelijk is dat de eerste ROCKIT in de Powerzone zal staan als een huis. En of het nou ROCKIT, XCESS of PROFILES zal heten, hou de tweede zaterdag in de Powerzone in de gaten want er valt nog veel moois te beleven met deze organisatie(s).

Zaterdag 11 september 2004
ROCKIT / XCESS
The Powerzone, Amsterdam
Zaal 1: Technasia DJ set by Charles Siegling (Fr), Funk d'Void (Soma/UK), Benny Rodrigues, MC Stretch
Zaal 2: Roog, Born To Funk, Bart van Liefland

Open 23.00 - 05.00
Entree: voorverkoop: 12,50 / Deur 15,-
Voorverkoop bij: alle bekende voorverkoopadressen en bij:
Beep (www.beep.nl)
Ticketbox (www.ticketbox.nl)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws