H!P en AMRMHM

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ondanks dat de eerste editie van H!P geen volle zalen trok, zijn de ontvangen reacties uiterst positief! De leuke acts, de hippe fotocorner, de skategirls, de djs en natuurlijk de catwalkshows van Louis Vuitton en Miquel Mohamediar zorgden voor een geslaagde en erg gezellige avond.

Deze week niet allleen Erick E, Fedde le Grand en Jeremaine S achter de draaitafels. Ook staan er spetterende catwalkshows van o.a. Von Dutch en Fabrique Chique op het programma. Uiteraard kan je jezelf ook weer de nieuwste hippe coupe aan laten meten in de ultrahippe kapperscorner. Be there! Be H!P

AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic zaterdag 11 september
Na een maandje afwezigheid vanwege de Dance Parade is AmsterdammeetsRotterdammeets-housemusic aanstaande zaterdag weer terug. En hoe! De grote en kleine zaal kennen beide een overheerlijke line-up.

In de grote zaal een perfecte mix van jong en oud. Nadat aanstormend talent Youri Donatz de avond heeft geopend zijn het twee heren die al heel wat jaren meelopen die de avond tot een goed einde zullen brengen. Ramon en Amsterdammer Marcello weten door hun jarenlange ervaring precies die sfeer te creren waar AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic om bekend staat. MC P-Pholl, VJ Nog Harder en het fantastische decor van Danza maken het plaatje compleet.

In het Go Play Caf, de kleine zaal van Club Las Palmas, is het Boogie Nights wat de klok slaat. DJ Mausse & his Boogie Girls zullen er een onnavolgbare discoavond van maken. Beware!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws