Nieuw beleid Club Panama

Partyscene Redactie | 6 september 2004
headlines


Het persbericht vermeldt dat Panama per 1 september is overgedragen aan een groep horeca-ondernemers.
Zij hebben dj Rene Vidal, programmeur van de Mazzo, aangesteld als artistiek directeur. Er wordt weer nieuw leven in de club geblazen, en dat is de komende maand al goed te merken.

Rene Vidal legt zijn muzikale beleid uit: “De laatste tijd gebeurde er vrij weing meer, zeker op de eigen avonden was het rustig. Daar komt verandering in. Op dit moment zie je al wat aanpassingen in de line-up en tegen het eind van de maand komen ook de grotere producties in beeld. Panama was op een gegeven moment erg r&b gefocused en daar komt wat verandering in. We blijven breed programmeren, maar de ondertoon is house en techno. Externe organisaties als Expornstar, T-Dansant en The Getaway komen weer terug met hun feesten in de club. In oktober treden ook de grote namen aan. Zo hebben we Danny Howells en Smokin Jo op 8 oktober en staat David Alvarado voor 15 oktober gepland. Tijdens het Amsterdam Dance Event laat de club ook van zich horen! De vrijdag staat in het teken van Ovum, Soma en Extrema met onder meer Josh Wink, King Britt, Master H, Funk D’Void (live) en Gene Farris. Zaterdag wordt de dj-booth vrijgehouden voor Yoshitoshi met niemand minder dan Deep Dish.”

Maar ook in september komt Panama met een line-up die de club weer op de nachtkaart van Amsterdam moet zetten. Check de site van Panama voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws