T-Time september

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De maand augustus is verstreken en we kijken met vol trots terug naar een goede maand. In de maand augustus was natuurlijk MC Da Mouth of Madness zijn verjaardagsfeest de uitblinker. In totaal had Sietse 26 DJ's en 2 andere MC's uitgenodigd om te komen. Het feest ging door tot in de kleine uurtjes. De locatie caf Sol werd om 23:30 alleen gewijzigd voor Caf Nasty op het Thorbeckenplein te Amsterdam. In caf Nasty gingen we door tot in de vroege maandagochtend uurtjes onder het genot van diverse alcoholische versnaperingen.

In de maand september heeft T-Time weer een geweldige planning staan. Niet alleen de resident DJ's: Champ-e-on, Bass-D, Dennis R, Yoda, Bartello, Wouter B, Buzz Fuzz komen weer aan bod, maar ook diverse gast DJ's.

De eerste editie op 5 september zal dj Nosferatu weer zijn kunsten vertonen naast diverse residents DJ's van de organisatie T-Time.

De tweede editie zal op 12 september zijn en T-Time events krijgt dan de organisatie Your Dance Management op bezoek krijgen. De DJ's die dan zullen gaan draaien zijn: Abraxas, Bobby V, Larousja, Laser Chaser, Micha B, Robbie Magura, Champ-e-on, Scrooge, Vox, The Rapist, Dennis R en Yoda.

De derde editie van de maand september van T-Time events zal op zondag 19 september vallen en krijgen wij Steve eindelijk weer eens op bezoek. Steve is natuurlijk beter bekend als de Darkraver. De andere DJ's die ook op dit feest staan zijn: Viruz, Champ-e-on, Buzz Fuzz, Bass-D, Dennis R, Yoda en Scrooge.

Op 26 september zal er de vierde editie en de afsluiter van de maand zijn met onder andere Bartello, Wouter B, Dennis R, Scarface, Yoda, Micha B, Viruz en Scrooge.

Deze bovengenoemde feesten zullen plaats vinden in

Caf Sol
Rembrandtplein 18
1017 CV Amsterdam

Vanaf: 18:00 tot 0:00
Entree niet leden: 7,50 euro
Entree leden: 5, - euro

Ook zal er op 26 september een hele selectie van T-Time ploeg heen en weer reizen van de Sol in Amsterdam naar de Carte Blanche in Weert. Omdat T-Time zich gespecialiseerd heeft op gezelligheid, heeft de Carte Blanche en Dynamike productions deze selectie uitgekozen om het feest te maken tijdens de kermisweek in Weert. Deze DJ's zal T-Time gaan vertegenwoordigen. Darkraver, Buzz Fuzz, Champ-e-on, Dennis R, Yoda, Bass-D, Nosferatu, Bartello en Wouter B.

De maand september ziet er weer goed uit. Voor de mensen die zin hebben om door te gaan met feesten op de zondagmiddag en avond zijn van harte welkom.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws