Claim your Fame at the RUSHREVU Awards

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Veel mensen hebben de allure van een ster, slechts weinigen hebben ook de bijbehorende bekendheid. Voor iedereen met die onbeschrijfelijke x-factor zijn er nu de RUSHREVU Awards. Jouw kans om je fame te claimen!

Iedere 1e donderdag van de maand tijdens RUSH in Escape worden de RUSHREVU BABE en DUDE verkozen. Dit gebeurt door een professionele jury onder leiding van casting director Arjan Boot van Hollands Glorie Casting. Winnaars krijgen een professionele fotoreportage in de Nieuwe Revu en maken kans op andere vette prijzen.



De deelnemers worden uitgebreid onder de loop genomen. In drie rondes moeten ze alles uit de kast gooien om de jury te imponeren. In de eerste ronde wordt het IQ getest door messcherpe vragen van dramaqueen miss Nickie Nicole. De tweede ronde is de badkleding ronde, hier wordt gekeken wat voor lichaam ze in huis hebben. Daarna is het aan de aankomende sterren om hun signature trick te doen in de afsluitende freestyle ronde. Hierin zijn de deelnemers vrij om op hun eigen manier de jury te imponeren. Inschrijven doe je via rush@hchemistry.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws