Hotel erotique; de overnachting van je leven (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 3 september organiseert Know Uz entertainment de eerste Hotel Erotique in club de Kathedraal in Vlaardingen. At your service zijn DJ Roog, Marnix, DJ Natarcia, Dj Qcue, Disco ed en Duncan de la Funk featuring Norman Soares op drums. Ben je de wekelijkse sleur even zat en wil je weg uit die rompslomp? Boek dan een onvergetelijke avond in Hotel Erotique..

De grote zaal, de Royal Suite biedt onderdak aan verreweg de meeste gasten. Daar draaien Dj Roog, Marnix en Dunca de la Funk voor gasten die houden van een stijlvolle urban-house getinte avond met latin invloeden; een muziek mix van funkyhouse, urbansounds en jazzfunk.

Voor de gasten die van extraatje houden staan ook de deuren van de Presidential suite open. Deze geeft onderdak aan 250 extra gasten die in die suite exclusief kunnen genieten van de beats van Dj Natarcia, Disco Ed en Dj Qcue. Een fles champagne, whiskey of cognac mag hier niet ontbreken. Voor deze Suite moet je wel van te voren bij de receptie reserveren.

Met de slagzin where virgins in stalkings serve you holywater is dit niet zomaar een hotel. Het hotelpersoneel krijgt de kriebels en is niet meer te besturen. Een team van 15 kamermeisjes en jongens in werkkleding- zorgt op het podium en de dansvloer voor vermaak. Grote kussens en roomservice karretjes zijn de attributen waar je aan kan denken.
En voor de gasten in de Presidential suite is het heet. Zo heet dat de kamermeisjes zich van veel kleding ontdoen. Ze vieren het feest schaars gekleed en genieten van elk moment. De aanwezige palen laten ze ook niet onbelast.

Kom dus naar Hotel Erotique, waar je bent overgeleverd aan de beste djs van het land. Genieten van de ultieme sfeer van het hotel en alle toebehoren.

Phono geeft gastenlijstplekken weg voor dit feest. Hebben? Surf dan naar Give Aways!


Wat: Hotel Erotique
naam organisatie: Know Uz entertainment
Wanneer: 03-09-2004
Waar: Kathedraal (Vlaardingen)
Hoe laat:: 23:00 tot 05:00
Wie: Natarcia, Marnix, Disco ed, Roog, Dunca de la funk ft Norman Soares
Toegang:
Royal Suite prijs vvk: 11 poort: 16
Presidential Suite vvk: 100? Reserveren op : 06160560 06

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws