Armada Night tijdens Amsterdam Dance Event

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het was een drukke zomer voor Armada Events. Op Dance Valley draaide Armin van Buuren, de AR van ARmada, maar liefst een set van 6 uur in de speciaal gereserveerde Armada-tent. Na de Armada Nights in onder andere Turnmills in London, Godskitchen in Birmingham en Amnesia op Ibiza is het nu weer tijd om Amsterdam te bezoeken.

Tijdens de 9de editie van de Amsterdam Dance Event, op vrijdag 22 oktober a.s., zal Armada haar bekende Armada Night voor het eerst sinds 5 maanden weer in Nederland organiseren. Dit keer heeft Armada ervoor gekozen om de gehele Armada at Amnesia Ibiza line up van deze zomer te presenteren op de Ocean Diva, de grootste varende club van Europa.

De Ocean Diva mag, na het grandioze succes van Three DJs In a Boat en de Armin Only de Armada thuisbasis genoemd worden. Ter gelegenheid van de Amsterdam Dance Event en als terugblik op de fantastische zomer op Ibiza zullen er gedurende deze avond maar liefst 8 DJs voorbij komen. De stijlen varieren van progressive tot trance tot techno en house, zoals deze ook op de Armada labels, waarop alle djs ook hun producties releasen, te vinden zijn.

Elke bezoeker zal bij binnenkomst een exclusieve Armada compilatie CD krijgen met daarop tracks van de DJs die deze avond draaien: De DJs Armin van Buuren (NL), Markus Schulz (USA), Remy (NL), Perry ONeil (NL), M.I.K.E.(BE), Signum(NL), Mischa Daniels (NL), Brian Cross (ES) en Harry Lemon (NL) zullen vanaf 22.00 uur het water harder doen golven.



A.D.E. Armada Night
Vrijdag 22 oktober 2004

Locatie: Ocean Diva
Passengers Terminal Amsterdam (PTA) Achter Centraal Station
Piet Heinkade 27 Amsterdam
Tickets bij 1000 verkooppunten van Ticketbox, waaronder alle filialen
van de Free Record Shop.
Voorverkoop 25,75
Boarding 22.00 01.00 uur
Sailing 01.00 04.00 uur
End 05.00 uur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws