A Nightmare in Rotterdam The Legend Returns

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

28 Februari 2004. locatie: Ahoy` te Rotterdam.. 21.00 uur. 11.000 partygangers maken zich op voor n van de grootste indoor hardcore parties ooit gehouden. Na 10 jaar Nightmare stilte is de Ahoy klaar voor een hardcore spektakel waar nog lang over nagepraat zal worden De naam van dit evenement: .

Een klein uur later is de grootste zaal van het Ahoy complex tot aan de nok toe gevuld met een uitzinnige menigte die springen op de beats van de absolute top van de nationale en internationale hardcore scene. Early rave en oldschool wisselen zich af met de allernieuwste hardcore releases in deze indrukwekkende zaal, voorzien van waanzinnige Nightmare decoratie, het nieuwste op licht- en lasergebied en een ongelimiteerd geluidssysteem. Na afloop werd er door zowel de bezoekers alsmede de organisatoren en medewerkers van Nightmare teruggekeken op een uniek en zeer succesvol evenement, wat moeilijk te evenaren zal worden.

Op 11 December 2004 zal Ahoy zich opmaken voor de tweede Nightmare in Rotterdam editie van 2004, waarvoor organisator Mid-Town Records nog grootser uit zal pakken als de voorganger in Februari. Tijdens deze editie zal een tweede zaal ingericht worden, waardoor de capaciteit op 16.000 mensen zal uitkomen zodat alle feestgangers die in Februari geen ticket konden bemachtigen nu wel de kans zullen krijgen om bij A Nightmare in Rotterdam aanwezig te kunnen zijn.
Area 1, de hoofdzaal en tevens grootste zaal die Ahoy` beschikbaar heeft, zal in het teken staan van Present Nightmare waar de beste DJ`s en live acts van nu hun nieuwste hardcore releases op het publiek zullen afvuren. In Area 2, de Early Nightmare area, zullen de populairste DJs en live acts afkomstig uit de vroegere hardcore periode hun
all time classics en old school beats uit hun platenkoffer dan wel live set-up toveren.
10 Uur lang zullen deze artiesten het publiek meenemen op een nostalgische trip naar de Nightmare @ De Energiehal periode. Decoratie, licht en geluid zullen de vorige editie gaan overtreffen en uiteraard zal Freddy Krueger zelf ook weer aanwezig zijn!

De aanvang is om 21.00 uur en de laatste plaat zal om 07.00 worden opgezet.
Alle details betreffende dit evenement kunnen bekeken worden op de binnenkort nieuw te verschijnen website: www.nightmare-rotterdam.com.


Kaartverkoop via Ticketservice, Ticketbox, Free Record Shop, Mid-Town Records, de bekende voorverkoopadressen en via shoponline.mid-town.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws