Factor Special Boomday Techno edition

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De zomer, voor zover die er was, nadert met rasse schreden haar einde. Het wordt tijd om afscheid te gaan nemen en dat gaan aanstaande zondag 29 augustus dan ook doen met de Factor Special Boomday Techno editie.

Boom-Selection: wie kent hem niet? Onze original bad bujahhh fotograaf viert binnenkort zijn, naar verluidt, vijfentwintigste verjaardag. Zijn idee om wat mensen en wat djs uit te nodigen ontaarde al snel in het idee om dit te combineren met een wel heel speciale Factor editie welke dan ook geheel in het teken zal staan van zijn verjaardag.

Zondag 29 augustus 2004 zal Beach Club Billabong vanaf 14:00 uur dan ook het toneel zijn voor Techno met een hoofdletter T. De line up liegt er niet om met dj sets en live optredens van onder andere Emilio Ferreira, Stephan en Vincent de Wit, Carlos Rios, Dan E en Xanno Gallois. De entree voor dit alles is, zoals je van ons gewend bent, geheel gratis!

Secret Mystery Guest
Tijdens de Factor Special Boomsday Techno editie zal er tevens een optreden zijn van een Secret Mystery Guest. Wie deze Secret Mystery Guest is zal pas op de dag zelf bekend worden gemaakt Wat we alvast wel kunnen verklappen is dat deze artiest een internationaal zeer gerespecteerde naam is in de technowereld. Met zijn energieke sets weet hij altijd maar weer het publiek in extase te brengen. Zorg dat je erbij bent om er achteraf over mee te kunnen praten wat de rest gemist heeft

Tenten
Rekeninghoudend met het niet al te goede weer zal het geheel overdekt zijn door middel van grote tenten. Weer of geen weer het feest zal hoe dan ook los gaan tijdens Factor Special Boomsday Techno editie. Klik hier voor een routebeschrijving.


De line up en draaitijden zien er als volgt uit:

Warren Fellow: 14.00 - 15.15
Miss Madesco: 15.15 - 16.30
Verdine Bel: 16.30 - 17.45
Stephan en Vincent de Wit: 17.45 - 19.00
Jeff Rushin vs. Xanno Gallois: 19.00 - 20.15
Secret Mystery Guest: 20.15 - 21.45
Carlos Rios en Vincent de Wit : 21.45 - 22.30
Dan E: 22.30 - 23.45
Emilio Ferreira: 23.45 - Eind

Factor Special Boomday Techno edition | Facts

Lokatie: Beach Club Billabong, Scheveningen Noorderstrand (Zwarte pad)
Tijd: 14:00 01:30
Djs: Warren Fellow, Miss Madesco, Verdine Bel, Stephan en Vincent de Wit, Jeff Rushin vs. Xanno Gallois, Carlos Rios en Vincent de Wit, Dan E, Emilio Ferreira + Secret Mystery Guest
Entree: Gratis!

Klik hier voor een routebeschrijving.
Het geheel zal overdekt worden door middel van tenten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws