Heineken invites... Students

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf oktober heeft iedere Rotterdamse boekenwurm de mogelijkheid om een eigen feestje te geven. Nighttown biedt studenten de mogelijkheid om een eigen avond te initiren. Onder begeleiding, maar met grote verantwoordelijkheid bij de studenten, kunnen zij zich vanaf nu aanmelden om GRATIS een avond in Nighttown te organiseren!

Donderdagavond, studentenavond! In Nighttown zijn het de studenten zelf die de avond organiseren. Zij bepalen of er smartlappen gezongen worden, gelachen wordt bij een cabaretoptreden, er gefeest wordt op top40 hits, een karaoke de basis is, een techno-DJ de dansvloer in beweging brengt of anders. De keuze is aan de student en de totale avondinvulling ligt in hun handen.

Studenten kunnen het organiseren van het feest doen in het kader van de vrije studieruimte. Het organiseren van een feest in Nighttown levert hierdoor een extra studiepunt op. Maar ook buiten die vrije studieruimte kunnen studenten hun idee voor een succesvolle avond werkelijkheid laten worden.

Nighttown begeleidt de studenten, maar laat veel verantwoordelijkheid bij de organisators. Zo zijn ze zelf verantwoordelijk voor het programma. Zullen ze zelf voor publiek moeten zorgen, maar maken ze hiervoor wel gebruik maken van de Nighttown-publiciteit. Zullen ze zelf de productie moeten draaien, maar kunnen ze daarbij ook aankloppen bij het Nighttown personeel.

Kortom, Nighttown is voor studenten een goede leerschool om een eigen feest te organiseren. En dankzij sponsoring van Heineken kan Nighttown dit nog gratis aanbieden aan de studenten ook!

Student? Feestje geven? Gratis? Mail naar heinekeninvites@nighttown.nl voor meer informatie!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws