Concept presents The Electronic Olympics 2004

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Concept presenteert op 26 november 2004 in de Melkweg in Amsterdam The Electronic Olympics 2004. Na een periode van afwezigheid is Concept weer helemaal terug van weggeweest. Sinds juli is de Techno aftakking van UDC al de maandelijkse partner van HQ, maar in november is het Techno wat in de Melkweg de klok slaat.

De populariteit van Concept was op Impulz Festival en Dance Valley erg goed te zien. De Concept tenten waren op beide evenementen tot de nok aan toe gevuld. De organisatie krijgt het altijd voor elkaar om de beste en hotste DJs achter de draaitafels te krijgen. Zo is onder andere Michel de Hey resident in de Concept Arena op HQ en stond Dave Clarke op de Heineken Dance Parade naast de man achter Concept, Darren Kay, op de UDC Truck. En DJ Anderson Noise werd ontdekt in Brazili.

Concept heeft 26 november het thema: Electronic Olympics 2004. Speciaal voor dit evenement komen er DJs uit alle uithoeken van de aardbol naar de Melkweg toe om getuige te zijn van dit unieke moment.

,,Techno neemt op dit moment ontzettend toe in populairiteit en Electronic Olympics 2004 is daar eigenlijk een logische reactie op. We zijn ook erg gestimuleerd door alle goede reacties na onze samenwerking met HQ, en als er artiesten van deze grote op Concept komen draaien dan weet je dat er iets groots gaat gebeuren en dat geeft echt een kick, aldus DJ/producer en Concept manager Darren Kay.

Line-up:
Marco Bailey Belgium
Darren Kay Australi
Filterheadz Belgium
Bryan Zents USA
Bart Skills Netherlands
Leandro Gomez Spain
Mhonolink Sweden
Alexander Koning
MC Paul T


Kaarten voor dit spektakel zijn 17,50 in de voorverkoop en 20,00 aan de deur en verkrijgbaar bij Ticketservice, de bekende voorverkoopadressen en bij de Melkweg aan de deur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws