Silly Symphonies presenteert Sleaze (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Stel je voor: sexy vrouwen, verkleed als zusters met net te korte jurkjes die je proberen te verleiden om met je partner of geliefde in n van de Cabinets dAmour te gaan, waar je samen 15 minuten van elkaar kunt genieten, zonder dat iemand je stoort! Stoute, strenge en zeker mooie zustertjes die misschien wel je stoutste fantasien verwezenlijken. En tijdens deze tweede editie van Sleaze, een verleidelijke mannelijke danser die zeker elke vrouw het hoofd op hol zal brengen.

Het is duidelijk dat deze zaterdagavond in Club Silly Symphonies zeker geen gewone is. Laat je verrassen, overdonderen en ga los in de sleazy sfeer.

Verwacht geen kinky party la Wasteland maar een geil avondje waar sex met een dikke vette knipoog benaderd wordt. Muzikaal wordt deze sfeer neer gezet door 2 djs die zich al ruimschoots bewezen hebben in Club Silly Symphonies: Marnix en Fransman Sebastien Leger. Het entreebewijs voor Sleaze is tevens geldig voor een cocktail die je alvast in de sfeer brengt. En wat betreft je outfit, draag gewoon zo min mogelijk want less is more!!

Silly Symphonies presenteert Sleaze speciaal uit de oude doos: alleen nog sfeervoller en heftiger.

De deuren gaan om 00:00 uur open, entree: 10.

Phono geeft kaarten weg. Hebben? Surf dan naar Give Aways!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws