MdH 0.3 @ 't Paard van Troje

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De initialen MdH staan voor Michel de Hey, Rotterdams bekendste dj. De cijfers 0.3 verraden dat dit de derde editie van zijn eigen serie feesten is. Het idee hierachter is even helder als eenvoudig: de Hey nodigt voor een feestje op de beste locaties in Nederland een aantal van zn favoriete djs uit en draait zelf een extra lange set.

De premire van MdH viel vorig jaar samen met de cd-release in Las Palmas. Hierna werd Off_Corso aangedaan en nu strijkt Michel de Hey neer in het Haagse Paard van Troje. Op MdH trekt Michel flink wat tijd uit voor een Extra Large dj-set. Ook deze keer is het raak met maar liefst 4 uur de Hey non-stop achter mekaar. Vooral in zn langere draaisessies kan hij laten horen welke inspiratie hij deze zomer heeft opgedaan tijdens zn optredens in o.m. Japan, Engeland en natuurlijk de grote Nederlandse festivals. Op het moment staat Michel hoog in de hitparades genoteerd met de track Be My Guest, die hij speciaal voor de Fast Forward Parade maakte.

Maar Michel de Hey komt niet alleen met MdH, hij neemt enkele van zn beste muzikale vrienden mee. De drie Hollanders zijn Jay Samual, Marnix en Stef Vrolijk en uit Berlijn komt Alexander Kowalski die een live-optreden voor zn rekening neemt. Jay Samual is bekend als techno-dj uit Rotterdam die garant staat voor een droge, minimale stijl. Marnix wordt wel de hardest working man in the business genoemd dankzij zn onvermoeibare draaibeurten in heel het land en als organisator met Loveland van feesten als Rise en T-Dansant. Stef Vrolijk tot slot is dj en drijvende kracht achter o.m. Everybody (met Sander Kleinenberg) en Audio Deluxe (met Kane). MC Marxman neemt de vocale ondersteuning voor zn rekening.

Speciale gast op deze derde MdH is Alexander Kowalski. Deze Berliner komt oorspronkelijk uit de Hansestad Greifswald maar gelukkig voor hem ruilden zn ouders deze slaapplek in voor het dynamische Berlijn in het begin van jaren 90. Kowalski kwam in aanraking met techno en mocht al snel in de beroemde club Tresor draaien. Hij werd een trouw lid van de Berlijnse technoscene en kwam in aanraking met Heiko Laux, de baas van het vooraanstaande Kanzleramt label. Inmiddels heeft hij een flink aantal releases via dit label uitgebracht en zag zichzelf zelfs tot beste nieuwkomer van 2001 verkozen worden door een Duits tijdschrift. Op MdH 0.3 geeft hij een live-optreden.

MdH 0.3
Datum: 11 september 2004
Locatie: Paard van Troje, Den Haag
Line-up: Michel de Hey, Jay Samuel, Marnix, Stef, Alexander Kowalski (live), MC Marxman
Tijd: 23.00 05.00 uur
Prijs: vvk. 15,- euro, deur 17,- euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws