Klub Rotterdam @ Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vorig jaar organiseerden Off_Corso en Coolpolitics Klub Berlin. Tijdens dit evenement stond de Duitse hoofdstad en haar rauwe undergroundscne centraal, en vormde een unieke culturele crossover van een tentoonstelling, clubnight en festival. Als vervolg op deze succesvolle avond zal zaterdag 4 september a.s. Klub Rotterdam plaatsvinden in Off_Corso. Ook deze keer bundelen Coolpolitics en Off_Corso de krachten voor de organisatie van deze avond.

Klub Rotterdam staat grotendeels in het teken van benefiet. Er zal een veiling met unieke items plaatsvinden, waarvan de opbrengst gaat naar het realiseren van een nieuwe speeltuin voor het Sophia Kinderziekenhuis. Daarnaast zullen er optredens zijn van verschillende Rotterdamse DJs, VJs, en live-performers.

Veiling
Veiling van unieke stukken van diverse kunstenaars waaronder Segall, Eelco van den Berg, Ottograph, Willem Verburg, Arjen de Jong, Lucky Trifonas, Sis Josip, NEPR, JiveX, Tymon de Laat, Steven Spanjersberg, Roos de Ruiter en Cosh.

Daarnaast worden een aantal collectors items geveild zoals gesigneerde CD van Blf, een gesigneerde plaat van Ice T, maar ook een fantastisch avondje uit in het nieuwe Luxortheater met een gezellig etentje bij de euromast.

Aanvang van de veiling is 21:00 uur dus zorg dat je op tijd binnen bent!

Rad van Avontuur
Win prachtige prijzen met speciale lootjes bij het Rad van Avontuur! Te winnen valt onder andere Marlies Dekkers lingerie, E20 t-shirts, Rockwell t-shirt, tassen van Susan Bijl, BMG merchandise, een haircut bij Mixed Babies, een boek van de veelbezochte tentoonstelling Hip Hop Immortals, eten op de Pannenkoekenboot of High Tea bij het Westin en nog veel, veel meer...

Optredens
Live optredens van Charlie De; nieuwe getalenteerde Rotterdamse singer/songwriter, Gea Russell zal een unieke semi-acoustische performance neerzetten. Met Dj sets van o.a. Hitmeister D en Chezz & Deep Diggin. Roodkapje zorgt dit keer voor een spectaculair filmprogramma. Stichting Promotie Nieuwe Ontwerpers zorgt ervoor dat ook Rotterdams beste talent uit de modewereld aanwezig is op deze avond! Urbi & Orbi zullen de avond afsluiten met een spectaculaire audiovisuele performance.

VJ Battle
Na Klub Rotterdam zal Sound Architecture de afterparty Less = More hosten. Tijdens deze afterparty zullen acht VJs gaan strijden om de titel van beste Rotterdamse VJ van 2004. De deelnemende artiesten zijn Dirty Brown Visuals/Kijkbuiskinderen, Nog Harder, Reach Visuals, Real Montana, 113B en Beamteam and more..... Djs uit Berlijn zullen gedurende de contest zorgen voor de muzikale omlijsting. De (publieks)jury kiest de uiteindelijke winnaar. (entree afterparty 15 euro)

Klub Rotterdam
Zaterdag 4 september 2004
Aanvang: 20:00
Entree: donatie van 5 euro (inclusief een rad van avontuur lot)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws