Gouden Kabouters openen FFWD Dance Parade

Partyscene Redactie | 11 augustus 2004
headlines



Met het thema “Hier Werken Kabouters” gaan het kleine volk van DJ Fanclub aan de voorbereiding beginnen voor het 10-jarig jubileum van de Gouden Kabouter Awards die zal plaatsvinden in Paradiso in maart 2005.

Op de FFWD Dance Parade geven ze een sneak preview van de werkzaamheden achter de schermen en een beeld van een typische dag in het leven van een Gouden Kabouter: een heel team van kabouters zijn bezig met kleine mannetjes goud schilderen, smiley T-shirts maken, DJ-Prize-Bingo spelen met MC Buttslammer, dansen op kabouter-arbeidsvitaminen van DJ Jack Undercover en veel gast-sets van dj's die in de afgelopen 10 jaar een Gouden Kabouter hebben gewonnen (Onder voorbehoud Tiesto: Alleen als ie op tijd terug is uit Athene ;-)). Kortom, de truck wordt omgetoverd tot een ware kabouter truck!

Vanaf 12.00 uur rijden de wagens door de straten van Rotterdam en er is meer informatie te vinden over de route en deelnemers op www.ffwdheinekendanceparade.nl en kijk naar www.djfanclub.nl voor informatie over gastenlijst en VIP-truc kaartjes.

Lock up your daughters (& sons): hier komen de kabouters!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws