Umania A new club in town

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

"Mensengekte", onze Engelse buren hebben er een mooi begrip voor 'Human Mania!'.!. In Nederland vinden jaarlijks een miljoen mensen hun weg naar de grote festivals en elk weekend gaan duizenden mensen tegelijk uit hun dak op knallende muziek. "Na de vele speculaties is het eindelijk zover voor de grote onthulling van de totale mensengekte en staat Den Haag voortaan in het teken van Umania!"

"Umania is de gloednieuwe club die op zaterdag 4 september eindelijk haar deuren ontsluit voor een spetterende opening! Deze opening zal verzorgd worden door niemand minder dan Umania resident Cor Fijneman samen met Johan Gielen, Yesse, Miss Melody en Jaspa Jones, van het beroemde duo Blank & Jones.

In de tweede zaal zal iedere week Umania resident Jose zijn specifieke sound ten gehore brengen. Tijdens de opening zal hij worden bijgestaan door Sam-Sonic, Miss Nine en Coersio.

Umania gaat ervoor en heeft voor ieder vast weekend een vaste resident DJ. Zo is het eerste weekend van de maand Umania het honk van Cor Fijneman, het tweede weekend zal DJ Fausto, achter de decks regeren, Het derde weekend van de maand is voor het duo Mark Norman & The Freak en de DJ JP heeft het tijdens het vierde weekend te zeggen! De vaste resident is DJ Yesse beter bekend van de Fusion feesten en het label Fusion Recorded.

Tevens zullen in de maand september Marcel Woods & Cosmic Gate voor totale mensengekte zorgen . In oktober komt de Gatecrasher Worldtour met o.a. Scott Bond naar Den Haag!

Elke Zaterdag zal de entree slechts 10 euro bedragen, ongeacht de line-up. De site
www.umania.nl
zal binnen zeer korte tijd on-line zijn en nog veel meer nieuws brengen.

Umania is gevestigd in het voormalige Eau Theater!
Wijndaelerweg 3
2554 BZ DEN HAAG

Open: iedere Zaterdag van 22.00 05.00.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws